Κολωνός: Στην ανακρίτρια ο πρώην διαιτητής και ένας επιχειρηματίας για βιασμό της 12χρονης

Πρόκειται για τον 60χρονο πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου και υποψήφιο με τον Γ. Πατούλη στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, καθώς και έναν 40χρονο επιχειρηματία

Το κατώφλι της 33ης ανακρίτριας περνούν σήμερα Τρίτη άλλοι δύο ύποπτοι στη δυσώδη υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για τον 60χρονο πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας και υποψήφιο με τον Γ. Πατούλη στις τελευταίες περιφερειακές εκλογές, Φίλιππο Ντόβα, ο οποίος έχει τοποθετηθεί δημόσια για την υπόθεση, με συνέντευξη με το ονοματεπώνυμό του και για το λόγο το avgi.gr αναφέρει το όνομά του καθώς ήταν δική του επιλογή οι επώνυμες δηλώσεις.

Όπως έχει ισχυριστεί, είχε φιλική σχέση με την οικογένεια της 12χρονης, γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και ο ίδιος προσφερόταν να βοηθήσει με μικρά χρηματικά ποσά, χωρίς να αποδέχεται αυτά για τα οποία κατηγορείται.
Ο δεύτερος ύποπτος είναι ένας 40χρονος επιχειρηματίας. Το κορίτσι τον είχε κατονομάσει και υποδείξει ως έναν από τους άντρες, ο οποίος είχε πληρώσει προκειμένου να την βιάσει.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν γίνει πολλές προφυλακίσεις στην υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης και αναμένεται σήμερα ανακρίτρια και εισαγγελέας να αποφασίσουν για την ποινική μεταχείριση των δύο αυτών ανδρών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί