ΣΥΡΙΖΑ: Καθαίρεση Πολάκη από τομεάρχη Διαφάνειας και παραπομπή στην Επιτροπή Δεοντολογίας

Τη θέση του Παύλου Πολάκη ως τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Με απόφαση του προέδρου του Αλέξη Τσίπρα τη θέση του Παύλου Πολάκη ως τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου «θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος σε διευρυμένη σύνθεση, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τονίζει ότι «πάντοτε λειτουργούσε συλλογικά και έτσι διαμόρφωνε και διαμορφώνει την πολιτική του. Η πολιτική σύγκρουση με το καθεστώς Μητσοτάκη και με όσους το εκπροσωπούν δεν γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας αλλά με σχέδιο, θεσμική σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά συλλογικό καθήκον και στρατηγική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θέλει και μπορεί με ενότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία να διασφαλίσει το πρόσωπο και την καθαρότητα της πολιτικής του.

Νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει και μάλιστα λίγες ημέρες πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δείτε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π. Πολάκης θέτει εαυτόν του εκτός ψηφοδελτίων – Η νέα ανάρτηση που προκάλεσε την αντίδραση Τσίπρα

Γρήγορα, λίγο νερό στο κρασί σας, πριν πάρουν αναπνιές στο ετοιμοθάνατο καθεστώς…

Επιλεκτική εισαγγελική παρέμβαση κατά Πολάκη, σε χρόνο ρεκόρ!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί