Στις Αρχάνες κλιμάκιο του ΚΚΕ

Περιοδεία πραγματοποίησε χθες στις Αρχάνες κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής το Μανώλη Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ακόμα ο Μανώλης Καρκαβάτσος και ο Γιώργος Γενετζάκης, δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Αρχανών Αστερουσίων.

Το κλιμάκιο περιόδευσε στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρχανών, στα γραφεία του ΟΚΑΠ (Οργανισμός κοινωνικής αλληλεγγύης και Παιδείας Αρχανών), στο ΚΑΠΗ καθώς και στην αγορά των Αρχανών. 

Ο βουλευτής του ΚΚΕ συζήτησε για αρκετή ώρα και άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων και των ντόπιων καταστηματαρχών. Η υποχρηματοδότηση, η τραγική υποστελέχωση, οι ελαστικές μορφές εργασίας κυριαρχούν στις δομές της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, στις υπηρεσίες του δήμου καθώς και στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων. Οι καταστηματάρχες τόνισαν ότι η ακρίβεια, τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, η εφορία, η ακρίβεια στην ενέργεια δεν αφήνουν περιθώρια κέρδους για να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα. 

Ο Μανώλης Συντυχάκης, στις διάφορες παρεμβάσεις του τόνισε : «Οι ευθύνες βαραίνουν όσους συγκυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ) οι οποίοι ξήλωσαν, ο ένας μετά τον άλλον ότι δικαίωμα και παροχή υπήρχε προς το λαό και που είχε κατακτηθεί με αγώνες. Οι εργαζόμενοι και καταστηματάρχες, ο λαός των Αρχανών και των γύρω περιοχών να μην συνηθίσουν στη φτώχεια που επιβάλουν οι εκάστοτε κυβερνητικές πολιτικές. 

Το ΚΚΕ είναι μόνη δύναμη που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήριά της στο λαό, τόσο με τις παρεμβάσεις μέσα στη βουλή όσο και στους αγώνες του λαού. Είναι εγγύηση και θα αποτελέσει αντίβαρο απέναντι σε όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση σχηματιστεί.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί