Κρήτη: Έφυγε από τη ζωή πρώην αντιδήμαρχος και ποδοσφαιριστής

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία των Χανίων η είδηση για τον θάνατο του Βασίλη Τσιφτσόγλου.

Ο εκλιπών υπηρέτησε για πολλά χρόνια  τον πρώην Δήμο Θερίσου, ενώ ήταν πρόεδρος του Δ.Σ. Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων, πρώην ποδοσφαιριστής σύμβουλος και προπονητής του Θησέα Περιβολίων.

Την είδηση έκανε γνωστή η Κοινότητα Περιβολίων η οποία με ανακοίνωσή της στο Facebook αναφέρει:

Η Κοινότητα Περιβολίων βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αποχαιρετήσει τον αγαπητό μας συγχωριανό Βασίλη Τσιφτσόγλου.

Πρώην Αντιδήμαρχος για πολλά έτη στον πρώην Δήμο Θερίσου, πρώην πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Δημοτικού Γηπέδου Περιβολίων,πρώην ποδοσφαιριστής, σύμβουλος και προπονητής του Θησέα Περιβολίων. Άφησε στην κοινωνία των Περιβολίων κι όχι μόνο το στίγμα του με ήθος κι αξιοπρέπεια από όποια θέση κι αν υπηρέτησε!!

Η Κοινότητα μας αποφάσισε να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία,να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στο Κδηφ ΑμεΑ Κηφαπ Μεγαλόχαρη.

Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει αύριο Σάββατο στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής στις 12:00. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 10:00.

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Θησέα:

Το Δ.Σ. του Θησέα θέλει να εκφράσει την μεγάλη λύπη του για τον απροσδόκητο χαμό του πρώην ποδοσφαιριστή και μέλους προηγουμένων Δ.Σ. της ομάδας μας Βασίλη Τσιφτσόγλου. Άνθρωποι με το ήθος και την θέληση του Βασίλη για προσφορά, για όλη την περιοχή μας από όποια θέση και αν του ζητήθηκε ομάδα-κοινότητα-ενορία είναι παράδειγμα προς μίμηση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί