Κυβερνητικός αυταρχισμός νο 2: Επίθεση με χημικά στην Μ. Ξενογιαννακοπούλου, όταν δήλωσε ποια είναι!

Σοβαρότατο επεισόδιο σε βάρος της Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και εναντίον συνδικαλιστών και εργαζομένων κατήγγειλε η ίδια η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Δείτε επίσης:

Αυταρχισμός νο1: Αντί απαντήσεων στους ξενοδοχοϋπάλληλους, η κυβέρνηση τούς έριξε ξύλο και χημικά! (φωτο-βίντεο)

Το αυταρχικό πρόσωπο της αστυνομίας του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Τάκη Θεοδωρικάκου επιβεβαιώθηκε κατά την άγρια καταστολή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στον επισιτισμό και τουρισμό.

Όπως καταγγέλλει η Μαριλίζα Ξεννογιανακοπούλου «δεχθήκαμε προπηλακισμούς και μεγάλη χρήση χημικών, υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί εργαζομένων και προσαγωγή δύο συνδικαλιστών».

«Παρά την έντονη διαμαρτυρία μου και τη δήλωση μου ότι είμαι βουλευτής, προκειμένου να σταματήσουν οι βίαιες ενέργειες εις βάρος του προέδρου της ΠΟΕΕΤ Γιώργου Χότζογλου και των άλλων συνδικαλιστών και εργαζομένων, μας έριξαν στο πρόσωπο μεγάλη ποσότητα χημικών και χτύπησαν εργαζομένους» αναφέρει χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μάλιστα σημειώνει πως «στο αίτημα μας να μιλήσουμε με κάποιον υπεύθυνο για να αφήσουν ελεύθερους τους δύο συνδικαλιστές, και ενώ ενημερώσαμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, τελικά τους προσήγαγαν στο Α.Τ της Ακρόπολης».

«Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση για τη βία, τους προπηλακισμούς και τα χημικά που έριξαν τα ΜΑΤ στην είσοδο του Υπουργείου Εργασίας και τη σύλληψη δύο συνδικαλιστών» τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ίδια στη δήλωση της αιχμηρά σχολίασε πως «η κυβέρνηση Μητσοτάκη ασκεί πολλαπλή βία απέναντι στους εργαζόμενους. Αφού κατέλυσε τις εργασιακές σχέσεις και τους φτωχοποιεί μειώνοντας δραματικά την αγοραστική τους δύναμη, ασκεί αυταρχισμό και βία στις κινητοποιήσεις τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί