ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Ο Μητσοτάκης εκβιάζεται αν δεν αποπέμψει σήμερα κιόλας την Σ. Νικολάου – Το ερώτημα είναι με τι»

Την άμεση αποπομπή της Σοφίας Νικολάου μετά το πόρισμα «φωτιά» του ΣΔΟΕ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πράξει τα δέοντα αλλιώς θα σημαίνει ότι εκβιάζεται.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, «στις 8 Ιουνίου του 2022 ο κ. Μητσοτάκης φωτογραφιζόταν με την κα Νικολάου στο Μέγαρο Μαξίμου, δίνοντάς της το χρίσμα για να είναι υποψήφια με τη ΝΔ στην Εύβοια, γνωρίζοντας τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για το όργιο απευθείας αναθέσεων.

Το πόρισμα του ΣΔΟΕ είναι ξεκάθαρο: Η κα Νικολάου εν μέσω πανδημίας ζημίωσε το Δημόσιο με 2 εκατ. ευρώ σε εταιρίες με ανύπαρκτη έδρα ή άλλες που έπαιρναν απευθείας ανάθεση μία ημέρα μετά την ίδρυσή τους» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:
«Πλέον είναι εξίσου ξεκάθαρο ότι εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν αποπέμψει σήμερα κιόλας την κα Νικολάου από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και το κόμμα, τότε απλά εκβιάζεται. Το ερώτημα είναι με τι;».

Δείτε επίσης:

Σε εισαγγελέα το πόρισμα του ΣΔΟΕ για την Νικολάου, που… απειλεί τους ελεγκτές!

Πολάκης προς Νικολάου: Θα καταλήξεις φυλακή, σαν την Καϊλή

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: «Ο Μητσοτάκης εκβιάζεται αν δεν αποπέμψει σήμερα κιόλας την Σ. Νικολάου – Το ερώτημα είναι με τι»”

  1. Δήμος Σθένης

    Μα το preditor γνωρίζει και ποιος και με τι εκβιάζεται ο Κούκούλης! Γι αυτό έχουν ξεκουκουλιαστεί τόσες “κουκούλες” μέχρι σήμερα στη ΝΔ. Γι αυτό και οι αγωνιώδεις προσπάθειές του να “κουκουλώνει” τα πράγματα. Έτσι ο Κουκούλης “κουκούλωσε” τη Siemens, “κουκούλωσε” τη Novartis, κουκούτλωσε τον “άμπακα”, κουκούλωσε την αηδία, “κουκούλωσε” την “ηθική”… Κι ο ίδιος απόμεινε μόνο ως Κουκούλης σκέτος πια στην πολιτική ζωή της χώρας…Να τον ξαναψηψίστε σανόθρεφτα!!! Χέρια πόδια να τον ψηφίσετε… Σανός υπάρχει άφθονος! και κουκούλες για να κρυωτείτε! Παλιά σας τέχνη βέβαια αλλά… Νομίζετε!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί