Κολωνός: Προφυλακιστέοι άλλοι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμών της 12χρονης

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν σήμερα, Τρίτη ακόμα δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την απολογία τους.

Οι εν λόγω κατηγορούμενοι όπως και τέσσερις ακόμη έλαβαν κλήσεις να απολογηθούν από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, για το αδίκημα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο κάτω των 12 ετών.

Ειδικότερα, συνολικά τέσσερις κλήσεις σε απολογία έχει αποστείλει μέχρι στιγμής, η δικαστική λειτουργός μετά τη νέα κατάθεση του παιδιού. Σε αυτές, πλην των δύο κατηγορουμένων που απολογήθηκαν σήμερα, είναι και η κλήση προς τον διαιτητή-οδοντοτεχνίτη ο οποίος έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί για την Παρασκευή.

Ο τελευταίος εμφανίστηκε δημόσια και αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι γνώριζε το κορίτσι και την οικογένειά του και ότι ποτέ δεν έκανε παράνομη πράξη σε βάρος της 12χρονης.

Για συμπληρωματική κατάθεση θα κληθεί ο Μίχος

Σημειώνεται πως σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες μέρες αναμένεται να κληθεί σε συμπληρωματική κατάθεση και ο βασικός κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος.

Συγκεκριμένα, η δικαστική λειτουργός απέστειλε κλήση σε συμπληρωματική απολογία στον άνθρωπο που η 12χρονη έχει υποδείξει ως υπαίτιο για την ασύλληπτη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση που έχει υποστεί επί σειρά μηνών.

Ο Ηλίας Μίχος, προσωρινά κρατούμενος από τον περασμένο Οκτώβριο για βιασμό και μαστροπεία, θα μεταχθεί στο ανακριτικό γραφείο σύμφωνα με πληροφορίες την ερχόμενη εβδομάδα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί