«Ελπίζω η επόμενη δημοτική αρχή να κατανοήσει το όραμά μου για τον ΟΦΗ»: «Kαρφιά» Μπούση κατά του Δήμου Ηρακλείου

Σε τοποθέτησή του στα κοινωνικά δίκτυα προχώρησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης. Συγκεκριμένα αναφέρει πως ολοκληρώθηκε η α’ φάση της ανακατασκευής του ΒΑΚ, ωστόσο δεν έγινε όπως ακριβώς είχε σχεδιαστεί, με τη δημιουργία έξι γηπέδων.

Κατηγόρησε την δημοτική αρχή για κωλυσιεργία τονίζοντας πως υπήρξαν εμπόδιο για την αξιοποίηση διαθέσιμης γης δίπλα από το Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μιχάλη Μπούση:

Μετά από τέσσερα χρόνια, ολοκληρώσαμε την Α’ φάση της ανακατασκευής του προπονητικού μας κέντρου με την αρωγή του περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε όπως αρχικά είχαμε σχεδιάσει, με τη δημιουργία έξι γηπέδων, επειδή ο Δήμος Ηρακλείου και ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός, κωλυσιεργούν.

Είναι λυπηρό το ότι έχουμε διαθέσιμη γη δίπλα στο ΒΑΚ -η οποία παραμένει ανεκμετάλλευτη- και μας εμποδίζουν να την αξιοποιήσουμε για να μεγαλώσουμε κι άλλο. Η ανάπτυξη του συλλόγου και της ομάδας ξεκινά από τις εγκαταστάσεις της. Ελπίζω πως η επόμενη δημοτική αρχή, θα κατανοήσει το όραμά μου για τον ΟΦΗ και θα σταθεί δίπλα στον ΟΦΗ και όχι απέναντι του”.

Η απάντηση του Δήμου Ηρακλείου

Σχετικά με την ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ο Δήμος Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει:

–        Ο Δήμος Ηρακλείου δια της Αντιδημαρχίας Δημοτικής Περιουσίας δεν κωλυσιεργεί, αντιθέτως εργάζεται συστηματικά για να ξεπεραστούν για να βγει στον αέρα ο διαγωνισμός  εκμετάλλευσης της έκτασης στον Σκαφιδαρά και να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια τα οποία ο κ. Μπούσης γνώριζε ή πάντως όφειλε να γνωρίζει προτού προβεί στην ανάρτησή του. Οι συνεργάτες του άλλωστε είναι ενήμεροι, αφού κομμάτι του προβλήματος αποτελεί και η καταπάτηση από τον ίδιο τον σύλλογο μέρους της έκτασης που ανήκει στον Δήμο Ηρακλείου, το οποίο χρησιμοποιείται σήμερα για τις ανάγκες του ΒΑΚ.

–        Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Ηρακλείου είναι διαχρονικά και θα παραμείνει δίπλα στον ΟΦΗ όπως και σε όλες τις ομάδες της πόλης. Και θα εξακολουθήσει να εργάζεται προκειμένου να αρθούν και οι τελευταίες δυσκολίες για να βγει ο διαγωνισμός στον αέρα, διότι αυτό επιτάσσει το συμφέρον των Ηρακλειωτών και ουδενός άλλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί