Κλιμάκιο του ΚΚΕ σε καταστήματα της Αλικαρνασσού

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής την Κυπραίου Μαρία, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, πραγματοποίησε περιοδεία στα εμπορικά και επισιτιστικά καταστήματα της Αλικαρνασσού.

Συζητήθηκαν με τους καταστηματάρχες της περιοχής οι δυσκολίες που βιώνουν, καθώς, ενώ καλούνται να δουλέψουν πολλές ώρες, παράλληλα, αδυνατούν να καλύψουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις και τις ανάγκες της οικογένειάς τους. Η ακρίβεια στην ενέργεια, η «φοροληστεία», οι αντιλαϊκές πολιτικές όλων των προηγούμενων χρόνων, που τους αναγκάζουν να βάλουν βαθιά το χέρι στη τσέπη, εξανεμίζουν το εισόδημά τους. 

Η υποψήφια βουλευτής μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ και η προηγούμενη του ΣΥΡΙΖΑ απέρριψαν διαδοχικά την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για τη διαγραφή χρεών των αυτοαπασχολούμενων σε εφορία και Τράπεζες, για επανένταξη στο αφορολόγητο. Ομοίως απέρριψαν και τις πρόσφατες τροπολογίες για 13η και 14η σύνταξη, για την κατάργηση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ σε ρεύμα, ύδρευση, καύσιμα, για πάγωμα των ασφαλιστικών εισφορών των ΕΒΕ για το 2023.»

Τέλος, κάλεσε τους αυτοαπασχολούμενους και τους κατοίκους της Αλικαρνασσού «να ενισχύσουν το ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, έτσι ώστε από καλύτερη θέση να δώσουμε τη μάχη ενάντια στους πλειστηριασμούς, στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών. Ενάντια δηλαδή σε όλα αυτά τα μέτρα που θυσιάζουν τις ανάγκες μας για το κυνήγι του καπιταλιστικού κέρδους.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί