15 μετάλλια κατέκτησε η Ένωση Ηρακλείου στον 23ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου της Θεσσαλονίκης

15 μετάλλια στον 23ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου της Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες, κατέκτησε η Ένωση Ηρακλείου, όπως γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΕΝΩΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για μια φορά ακόμη, σταθερά προσηλωμένη στην ποιότητα, κατέκτησε 15 μετάλλια στον 23ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου της Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα κατέκτησε αργυρά και χάλκινα μετάλλια στο DOMENIKO, στην ΕΡΩΦΙΛΗ, στον ΚΡΗΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ,  στο ΚΟΝΑΚΙ και στην ρετσίνα ΕΚΛΕΚΤΗ,  όλα βασισμένα στις γηγενείς ποικιλίες του νησιού μας.

Το Βιδιανό μας,  το Λιάτικο,  το Θραψαθήρι, το Μαντηλάρι,  το Κοτσιφάλι,  η Βηλάνα, για μια ακόμη φορά μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους και έδειξαν τη δυναμική τους, που ολοένα μεγαλώνει και κατακτά τις διεθνείς αγορές του οίνου.

Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την ανάδειξη των Κρητικών ποικιλιών και την προστασία του Κρητικού αμπελώνα και σίγουρα να στηρίζουμε τον Κρητικό αμπελουργό, αφού χωρίς την βοήθεια του και την συνεργασία του δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί