Προφυλακιστέοι τέσσερις νέοι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της 12χρονης

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνουν μετά τις απολογίες τους οι τέσσερις από τους πέντε πιο πρόσφατα συλληφθέντες για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Αντίθετα ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε o 23χρονος με εγγύηση 5.000 ευρώ και εμφάνιση τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ανάμεσα στους προφυλακισθέντες είναι 65χρονος δερματολόγος-αφροδισιολόγος που κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τη 12χρονη στο γραφείο του.

Στη φυλακή οδηγούνται επίσης ένας 44χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ένας 49χρονος οδηγός φορτηγών, καθώς κι ένας 50χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος με κινητά.

Το παιδί στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στις αρχές Φεβρουαρίου αναγνώρισε τους πέντε συλληφθέντες και φέρεται μάλιστα να έχει ισχυριστεί πως οι “συναντήσεις” με τον γιατρό γίνονταν στο ιατρείο του σε ώρες που δεχόταν ασθενείς. Το κοριτσάκι φέρεται να προσδιόρισε τα φρικαλέα ραντεβού που της είχε κλείσει ο προσωρινά κρατούμενος για βιασμό και μαστροπεία Ηλίας Μίχος, με τον 65χρονο δερματολόγο, σε πάνω από δύο.

Ο 23χρονος που αφέθηκε ελεύθερος, σύμφωνα με πληροφορίες τόνισε ότι δεν είχε καμία επαφή με την ανήλικη, η οποία φέρεται να τον αναγνώρισε μέσω φωτογραφίας την οποία είχε βγάλει προ τριετίας. Επιπλέον, υποστήριξε ότι το κορίτσι περιέγραψε στους αστυνομικούς άλλο χρώμα μηχανής από αυτό που έχει ο κατηγορούμενος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί