Πλειστηριασμοί: “Βόμβες” Κακλαμάνη κατά Ντογιάκου και Δικαιοσύνης

Κατά της απόφασης της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, η οποία επιτρέπει σε funds και servicers να προχωρούν σε πλειστηριασμούς,  τάχθηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης, κατακεραυνώνοντας τον Ισίδωρο Ντογιάκο και την Δικαιοσύνη.

«Πρέπει να σας πω ότι αυτή η απόφαση του Αρείου Πάγου έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη μου στην ηγεσία της Δικαιοσύνης» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νικήτας Κακλαμάνης δείχνοντας τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής δεν έμεινε εκεί καθώς έριξε κι άλλη «βόμβα» κατά της συγκεκριμένης απόφασης σχολιάζοντας τα αντανακλαστικά που επέδειξε ο Άρειος Πάγος στην συγκεκριμένη απόφαση. Γελώντας ειρωνικά ο Νικήτας Κακλαμάνης παρατήρησε και χαρακτήρισε «πρωτοφανή» την ταχύτητα έκδοσης της απόφασης, σχολιάζοντας αιχμηρά πως αν ο Άρειος Πάγος «έβγαζε έτσι όλες τις αποφάσεις θα ήμασταν χώρα πρότυπο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση».

Για την ακρίβεια, ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Αttica TV, είπε «είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι τη Δικαιοσύνη. Δεν αποδέχομαι αλά καρτ τις αποφάσεις της, αλλά πρέπει να σας πω ότι αυτή η απόφαση του Αρείου Πάγου έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη μου στην ηγεσία της Δικαιοσύνης. Όχι λόγω της ταχύτητας που το έβγαλε, που είναι πρωτοφανές για Άρειο Πάγο (σ.σ.: γέλια) – αν έβγαζε έτσι όλες τις αποφάσεις θα ήμασταν χώρα πρότυπο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση – αφήστε το αυτό, αλλά η απόφαση μου είπαν ότι έχει βασιστεί, προσέξτε, αφενός στον νόμο του 2015 του ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε ότι αυτές οι συναλλαγές φορολογούνται, τον οποίο «πάντρεψαν με τον νόμο του 2003, όπου οι ενδοτραπεζικές συναλλαγές είναι αφορολόγητες». Και πρόσθεσε «στην ουσία, λοιπόν, έχουν χαριστεί με αυτή την απόφαση, η οποία όταν βγει θα τη διαβάσουμε όλοι, αλλά για να το λέει ο κ. Τζαβάρας ξέρει, 58 δισ. Άποψή μου είναι ότι αυτά πρέπει να φορολογηθούν και με τα λεφτά που θα εισπραχτούν να βοηθηθούν οι έχοντες πραγματική ανάγκη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί