Στο πλευρό των μουσικών η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου

Την συμπαράστασή της στον αγώνα των μουσικών εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου, η οποία απευθύνει κάλεσμα για την αυριανή κινητοποίηση παραρτήματος Κρήτης του Πανελλήνιου  Μουσικού Συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν Ηρακλείου   χαιρετίζει την αυριανή κινητοποίηση απεργία  του Πανελλήνιου  Μουσικού Συλλόγου Παραρτήματος Κρήτης.

 Η αυριανή  πανελλαδική  απεργία  ,  είναι ένας ακόμα σταθμός στη μάχη που δίνουν εδώ και ένα μήνα , οι καλλιτέχνες, οι μουσικοί,  ζητώντας την απόσυρση  του απαράδεκτου ΠΔ 85/22 το  οποίο βάζει σφραγίδα στην υποβάθμιση  των σπουδών των πτυχίων των καλλιτεχνών, με ευθύνη  όλων των κυβερνήσεων .

Μέσα από το ΠΔ η κυβέρνηση επιδιώκει   την υποβάθμιση των σπουδών , και την επίθεση στα μισθολογικά –εργασιακά δικαιώματα  των μουσικών.

Οι συνταξιούχοι  στηρίζουν το δίκαιο αγώνα  των μουσικών καλλιτεχνών , και καλούν όλα τα σωματεία οι φορείς του Ηρακλείου  να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους .

Όλοι μαζί   οι εργαζόμενοι πιο μαζικά και δυναμικά  στο δρόμο του αγώνα  ,γιατί  άλλος δρόμος  για την καλυτέρευση της ζωής μας   δεν υπάρχει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί