Πόπη Τσαπανίδου: «Δουλειά του κράτους κ. Μητσοτάκη δεν είναι το ολικό λουκέτο αλλά να λειτουργεί η χώρα»

Στους νέους πανηγυρισμούς και τη νέα αυτοαποθέωση του Κυριάκου Μητσοτάκη αυτή τη φορά για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, απάντησε με σκωπτικό τρόπο η Πόπη Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σημειώνει ότι είναι για τι ακριβώς «κομπάζει» ο κ. Μητσοτάκης διαπιστώνοντας «πολύ ικανοποιητική ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού» με δύο πόντους χιόνι.

Δείτε:

Μπάχαλο από το επιτελικό κράτος για την κακοκαιρία -Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών – Λαμίας

«Για το κλείσιμο ακόμα και της εθνικής οδού, κεντρικών οδικών αρτηριών και σιδηροδρομικών δικτύων πριν καλά καλά χιονίσει; Για την πλήρη παύση κάθε οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, ώστε να μην χρειαστεί να κρατήσει ανοιχτούς δρόμους;», υπογραμμίζει η Πόπη Τσαπανίδου.

Μετά το περσινό φιάσκο ο κ. Μητσοτάκης, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το μόνο που έκανε σήμερα είναι να παραδεχθεί πως πέρυσι τα έκανε μαντάρα και φέτος απλά έκλεισε από μόνος του τα πάντα και παρέλυσε την Αττική και τη μισή χώρα, πριν ακόμα πέσει το πρώτο χιόνι.

«Δουλειά του κράτους κ. Μητσοτάκη σε μία προαναγγελθείσα εδώ και μέρες κακοκαιρία, δεν είναι το ολικό λουκέτο και η μετάθεση ευθυνών στους πολίτες με επιπλέον έξοδα, αλλά να κρατάει ανοιχτούς τους δρόμους και να λειτουργεί η χώρα», καταλήγει στη δήλωσή της η Πόπη Τσαπανίδου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί