Ο Νίκος… πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος! – Αντιδράσεις από ΣΥΡΙΖΑ και στο twitter – Ξέχασε τους ακροδεξιούς του ΛΑΟΣ

«Ελπίζαμε το ΠΑΣΟΚ να είχε βγάλει τα συμπεράσματά του για τη συνεργασία του με τη ΝΔ, όπως έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τους ΑΝΕΛ», απάντησε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος νωρίς το Σάββατο είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον μάλιστα ότι “μιμείται τον Ανδρέα Παπανδρέου”.

Οι αναφορές του βέβαια ξεσήκωσαν το twitter, καθώς κάτω από το κείμενό του έδιναν και έπαιρναν τα σχόλια του τύπου “συνεργαστήκατε Βορίδη, Καρατζαφέρη, Πλεύρη, Σαμαρά, Γεωργιάδη και σας πείραξαν οι ΑΝΕΛ που μπροστά τους είναι κεντροδεξιά”!

Η κα Τσαπανίδου σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργάστηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες όταν το ΠΑΣΟΚ ήταν σε συμμαχία με τη Ν.Δ. του κ. Σαμαρά» για να προσθέσει ότι «στην πορεία, ως γνωστόν, ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούστηκε με τον Πάνο Καμμένο για τη Συμφωνία των Πρεσπών, επέμεινε στις αρχές του, αψήφησε το πολιτικό κόστος και άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη για τον τόπο».

Καταλήγοντας η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σημείωσε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του από τη συνεργασία του με τους ΑΝΕΛ. Ελπίζαμε ότι και το ΠΑΣΟΚ θα έχει βγάλει τα δικά του από τη συνεργασία του με τη ΝΔ.»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί