Ανύπαρκτες τουαλέτες στην Πνευμονολογική Κλινική του Βενιζελείου

Το γεγονός ότι η Πνευμονολογική Κλινική του Βενιζελείου δεν διαθέτει τουαλέτες στα δωμάτια καταγγέλλει με επιστολή του στο Candiadoc πολίτης, του οποίου συγγενικό πρόσωπο πρόσφατα νοσηλεύτηκε εκεί.

“Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να μιλάμε για Ανάπτυξη το 2023 όταν σε 1 από τα 2 μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Κρήτης δεν μπορεί κάποιος που νοσηλεύεται να κάνει την ανάγκη του ανθρώπινα και ήρεμα, γιατί κάποιος με οξυγόνο ή με δυσκολία βάδισης να μεταφέρεται αρκετά δωμάτια παρακάτω για να ανακουφιστεί“, αναφέρει στην επιστολή του ο άνθρωπος.

Αναλυτικά, η επιστολή:

Επανέρχομαι ακόμα μια φορά σχετικά με την Πνευμονολογική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου. Η απορία μου (στο έτος 2023) είναι αν θα πρέπει ή αν χρειάζονται γενικότερα τουαλέτες στα δωμάτια των κλινικών των Νοσοκομείων. Πιο συγκεκριμένα, νοσηλεύτηκε πρόσφατα οικογενειακό μου πρόσωπο στην Πνευμονολογική Κλινική και το δωμάτιο ΔΕΝ είχε τουαλέτα… Παρόλο που είδαμε και χαρήκαμε όλοι για το καινούριο κτίριο που συνδέθηκε με το παλιό, νομίζω ότι όλοι ντρεπόμαστε όταν χρειάζεται να νοσηλευθούμε σε νοσοκομείο και λείπουν τα αυτονόητα…

Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να μιλάμε για Ανάπτυξη το 2023 όταν σε 1 από τα 2 μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Κρήτης δεν μπορεί κάποιος που νοσηλεύεται να κάνει την ανάγκη του ανθρώπινα και ήρεμα. 

Αναρωτιέμαι  γιατί κάποιος με οξυγόνο ή με δυσκολία βάδισης να μεταφέρεται αρκετά δωμάτια παρακάτω για να ανακουφιστεί.

Αναρωτιέμαι γιατί δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τα αυτονόητα σε αρκετούς τομείς. 

Αναρωτιέμαι γιατί οι ιθύνοντες δεν μπορούν να βοηθήσουν στο ελάχιστο τη διαδικασία και αδιαφορούν τα μέγιστα.

Αναρωτιέμαι γιατί ενώ στον υπόλοιπο κόσμο οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, εμείς εδώ συζητάμε (ή ακόμα χειρότερα το έχουμε αποδεχτεί και δεν κάνουμε κάτι περαιτέρω) για το αν χρειάζεται τουαλέτα σε δωμάτιο Κλινικής Κεντρικού Νοσοκομείου…

Με το θάρρος της γνώμης μου προς τους συμπολίτες μου, 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί