Το ΚΚΕ Λασιθίου για το σημερινό παλλαϊκό συλλαλητήριο υπεράσπισης του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Η Τομεακή Επιτροπή Λασιθίου του ΚΚΕ χαιρετίζει το σημερινό παλλαϊκό συλλαλητήριο του Ιεραπετρίτικου λαού για την υπεράσπιση της δημόσιας-δωρεάν υγείας και του νοσοκομείου της πόλης! 

Δείτε:

Χιλιάδες κόσμου διαδήλωσε κατά των κυβερνητικών σχεδίων για το νοσοκομείο Ιεράπετρας (Βίντεο & φωτο)

Πολυμελές κλιμάκιο της Τομεακής Οργάνωσης Λασιθίου παραβρέθηκε στο συλλαλητήριο με επικεφαλής τον Κοκοσάλη Αντρέα, μέλος του Γ.Π Κρήτης ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Δερμιτζάκης Κωστής υποψήφιος βουλευτής Λασιθίου του ΚΚΕ και η Κοτσυφάκη Μαρία δημοτική σύμβουλος στο Δ. Ιεράπετρας, εκλεγμένη με τη Λαϊκή Συσπείρωση. 

Η Τομεακή Επιτροπή Λασιθίου του ΚΚΕ καλεί τον λαό της Ιεράπετρας να δείξει εμπιστοσύνη στην δύναμη του. Να κλιμακώσει και να συνεχίσει τον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία, με πλήρως στελεχωμένο Νοσοκομείου Ιεράπετρας, με μαζικές προσλήψεις του αναγκαίου προσωπικού όλων των ειδικοτήτων, μονιμοποίηση των συμβασιούχων και αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό. Να συντονίσει την πάλη του με τους υπόλοιπους λασιθιώτες και το λαό της υπόλοιπης της Κρήτης ενάντια στην πολιτική της υποχρηματόδοτησης, υποστελέχωσης και εμπορευματοποίησης της υγείας, που υπηρετούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις!

Το σημερινό συγκλονιστικό, παλλαϊκό συλλαλητήριο απέδειξε περίτρανα ότι δεν έχουμε να περιμένουμε λύσεις από επίδοξους σωτήρες αλλά μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό! 

Σε αυτή την κατεύθυνση ένα ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ αποτελεί ασπίδα για το σήμερα κι ελπίδα για το αύριο!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί