Ενημερωτική εκδήλωση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου

Ανακοίνωση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου για την ημερίδα που διοργανώθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί με τίτλο ” Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε τομείς της RIS3Crete” το οποίο περιλαμβάνει κατάρτιση εργαζομένων ιδιωτικού τομέα και αυτοαπασχολούμενων με επίδομα 1.000€.

Με επιτυχία διεξήχθη η ενημερωτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Ηρακλείου, την Τρίτη 31/01/2023, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε τομείς της RIS3Crete».

Στόχος ήταν η ενημέρωση του κοινού για τους όρους και προϋποθέσεις συμμετοχής στο προγράμματα, καθώς και την ηλεκτρονική διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Τα προγράμματα απευθύνονται, συνολικά, σε 190 ωφελούμενους, περιλαμβάνουν μόνο θεωρητική εκπαίδευση διάρκειας 200 ωρών και οδηγούν σε δωρεάν πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων. Το εκπαιδευτικό επίδομα που λαμβάνουν οι ωφελούμενοι αντιστοιχεί σε 1.000€ (5€ μικτά ανά ώρα κατάρτισης).

Οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποβάλλονται στη σελίδα https://training.heraklion-hotels.gr από τις 09/01/2023 έως τις 10/02/2023 και ώρα 15:00. Για πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στην παραπάνω ιστοσελίδα ή να αποστείλουν email στο training@heraklion-hotels.gr.

Το έργο «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε τομείς της RIS3Crete» έχει MIS 5114194 και έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚΡΗΤΗ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους.

Εικόνα που περιέχει άτομο, εσωτερικό, οροφή, τοίχος

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα
Εικόνα που περιέχει άτομο, εσωτερικό, οροφή, άτομα

Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί