Υποκλοπές: Όταν ο Ανδρουλάκης μιλούσε για εκβιασμό σε βάρος του, πολύ πριν το πει η Τσαπανίδου! (βίντεο)

Επειδή κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ και στον… ΣΚΑΪ θίχτηκαν (;) με την αναφορά της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, μετρήστε πόσες φορές το είπε από τον Αύγουστο ο Ν. Ανδρουλάκης!

Ένα ολόκληρο κύμα “αντιδράσεων” προκάλεσαν τα πετσωμένα μέσα με αφορμή τη δήλωση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Πόπης Τσαπανίδου, η οποία έθεσε το φυσιολογικό ερώτημα ότι “κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν μια ενδεχόμενη συγκυβέρνηση μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι προϊόν πραγματικής σύγκλισης των δύο κομμάτων ή αν είναι προϊόν εκβιασμού λόγω των υποκλοπών σε βάρος του Ν. Ανδρουλάκη”.

Ο Δημήτρης Μάντζος, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, από την πλευρά του, έκανε λόγο για «ψεκασμένα σενάρια» και για «συνωμοσιολογία», χρησιμοποιώντας για άλλη μία φορά την… καραμέλα του «Πολάκη».

Μόνο που το ζήτημα του εκβιασμού δεν το έθεσε για πρώτη φορά στη δημόσια σφαίρα η κ. Τσαπανίδου, αλλά ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης, λίγο μετά την αποκάλυψη ότι το κινητό του τηλέφωνο ήταν υπό παρακολούθηση.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα είχε στηθεί μία τέτοια πλεκτάνη από την Ελληνική Κυβέρνηση. Δεν ήθελε η ΕΥΠ μόνο να ακούει ήθελε να καταγράφουν κιόλας. Δεν ήθελα να παρακολουθούν μόνο τι λέω όταν μιλάω με τον Τσίμα, ήθελαν να καταγραφούν και την προσωπική μου ζωή. Αυτό ξέρετε πώς λέγεται; Απόπειρα παγίδευσης για εκβιασμό», είχε πει αναλυτικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στον Παύλο Τσίμα σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ στις 31 Αυγούστου 2021.

Αλλά αυτή δεν ήταν η μοναδική του αναφορά, όπως θα δείτε στο βίντεο στη συνέχεια. Έτσι για να φρεσκαριστούν οι μνήμες…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί