Παράρτημα Κρήτης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου: Συζητά την απαξίωση των καλλιτεχνών από την κυβέρνηση

Κάλεσμα προς τα μέλη του Παραρτήματος Κρήτης του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου απευθύνει το ΔΣ για τη γενική συνέλευση προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις τον χώρο με τις κυβερνητικές αποφάσεις απαξίωσης των καλλιτεχνών. Παράλληλα θα κοπεί η πίτα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση:

“Αύριο Πέμπτη 2 Φλεβάρη (16:00, ΕΚΗ) ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει την Γενική του Συνέλευση -και έπειτα την Κοπή Πίτας- όπου θα συζητηθούν οι εξελίξεις που υπάρχουν σε Τοπικό & Πανελλαδικό επίπεδο.

Είναι σημαντικό να μπουν οι προβληματισμοί και οι όποιες προτάσεις υπάρχουν, που θα καθορίσουν τα επόμενα βήματά μας. Εκτός αυτού, οι εξελίξεις γύρω από το ζήτημα του Προεδρικού Διατάγματος, με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, και τέλος με την τελευταία υπουργική απόφαση που εν ολίγοις λέει ότι θα καθορίζεται (γενικά και αόριστα) με Υπουργική απόφαση η αμοιβή των Καλλιτεχνών/Μουσικών, καθώς και οι δυναμική απάντηση που δίνεται Πανελλαδικά από όλους τους Καλλιτέχνες, δείχνουν ακόμη πιο πολύ την ανάγκη συζήτησης και συντονισμού !

ΟΛΟΙ/ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,

αύριο ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΛΕΒΑΡΗ στις 16:00 στο ΕΚΗ “

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί