Fine Wine Food Crete: Η πρώτη έκθεση οίνου, αποσταγμάτων, μικρών ζυθοποιείων και εκλεκτών τροφίμων έρχεται στην Κρήτη

Έκθεση που απευθύνεται στους επαγγελματίες του τουρισμού και της εστίασης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο Atlantis Aquila Hotels, στο Ηράκλειο. Πρόκειται για μία premium επαγγελματική έκθεση στην οποία οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους πίσω από τις ετικέτες και να δοκιμάσουν κρασιά, μπύρες, αποστάγματα, τοπικές λιχουδιές και μοναδικά προιόντα.

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 από τις 11:00 έως τις 21:00 στο ξενοδοχείο Aquila Atlantis Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης καλούμε όλους τους επαγγελματίες του χώρου της εστίασης και του τουρισμού αλλά και όλους τους λάτρεις του οίνου και της γαστρονομίας σε ένα συναρπαστικό γευστικό ταξίδι.

Σκοπός μας είναι να διευρύνουμε τους ορίζοντες του κλάδου του Ηo.Re.Ca προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερη υπεραξία στον τελικό καταναλωτή δημιουργώντας γέφυρες επικοινωνίας ανάμεσα σε ποιοτικούς παραγωγούς και επαγγελματίες του χώρου από ένα μικρό εστιατόριο μέχρι την μεγαλύτερη ξενοδοχειακή μονάδα. 

Δίνουμε έμφαση στην εντοπιότητα των προϊόντων και στηρίζουμε παραγωγούς που δίνουν προτεραιότητα στην οργανική καλλιέργεια και το χαμηλό 

περιβαλλοντικό αποτύπωμα της παραγωγής τους. Το όραμα μας είναι η έκθεση αυτή να αποτελέσει ένα οδηγό – ένα πιλότο για το μέλλον του κλάδου του HoReCa. 

Πιστεύουμε ότι μπορεί να υπάρξει τουρισμός και εστίαση που θα βοηθάει τις τοπικές κοινωνίες και παραγωγούς να αναπτυχθούν ισορροπημένα. Κορυφαίοι οινοπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, εισαγωγείς οίνων του διεθνούς αμπελώνα, νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες και μικροί παραγωγοί τροφίμων από κάθε μεριά της Ελλάδας θα συμμετέχουν σε μια έκθεση που έρχεται να εμπνεύσει και να προτείνει τις πιο ποιοτικές επιλογές σε όλους τους επαγγελματίες του χώρου.

Στην έκθεση συμμετέχουν επίσης εταιρείες από κάθε τομέα που θεωρούμε ότι μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη της ιδέας μας, ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο μπορεί να ανήκει η καθεμία. Ενδεικτικά αναφέρουμε εταιρείες επαγγελματικών εξοπλισμών, εκπαιδευτικούς οργανισμούς κ.λ.π. 

Όλοι οι συμμετέχοντες είναι προσεκτικά επιλεγμένοι από την ομάδα διοργάνωσης του FWF Crete με γνώμονα την ποιότητα της δουλειάς τους στον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιούνται και συμμετέχουν κατόπιν πρόσκλησης. Οι συμμετοχές αυτές μπορεί να εναλλάσσονται από χρονιά σε χρονιά προκειμένου ο επισκέπτης να μπορεί να αποκτήσει κάθε φορά μεγαλύτερη γνώση των τεκταινόμενων στον χώρο. 

Τέλος, παράλληλα με την έκθεση σημαντικές προσωπικότητες του οινικού χώρου, της γαστρονομίας αλλά και food editors θα συμμετέχουν σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες συζητήσεις προσφέροντας την εμπειρία τους σε επισκέπτες αλλά και εκθέτες.

FINEWINEFOOD CRETE 

WHEN: ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 

WHERE: AQUILA ATLANTIS HOTEL (ΥΓΕΙΑΣ 2, ΗΡΑΚΛΕΙΟ 712 02, +30 2818- 100100) 

ΤIMETABLE: 11:00- 21:00 

ENTRANCE: 20 € 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί