“Η Δημοκρατία αντεπιτίθεται”: Από το Περιστέρι ξεκινά η πορεία στον λαό

Με σύνθημα «η Δημοκρατία αντεπιτίθεται», ο Αλέξης Τσίπρας ξεκινά απόψε από το Περιστέρι την πορεία στον λαό. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μιλά στις 6 το απόγευμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Δείτε:

«Να προκηρυχθούν άμεσα εκλογές, αποσυρόμαστε από τις ψηφοφορίες στη Βουλή» – Η συνέντευξη Τύπου του Αλ. Τσίπρα (Βίντεο)

Διόλου τυχαίο δεν είναι ότι επιλέχθηκαν οι δυτικές συνοικίες, εκεί όπου χτυπά ο παλμός της εργατικής τάξης, για τον πρώτο σταθμό της δημοκρατικής αντεπίθεσης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε από χθες, όταν κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να προκηρύξει άμεσα εκλογές, ότι ο λαός θα αποφασίσει στο δίλημμα με τη Δημοκρατία ή με την εκτροπή. «Μαζί θα φέρουμε τη Δικαιοσύνη παντού» τονίζει στο κάλεσμά του στο Twitter.

Σημειώνεται ότι για το Δημοτικό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» θα υπάρχει συνεχής ροή λεωφορείων από τους σταθμούς του μετρό, Ανθούπολη και Αγία Μαρίνα ήδη από τις 17:30.

Επόμενοι σταθμοί του Αλέξη Τσίπρα θα είναι η Πάτρα την Παρασκευή στις 3 Φεβρουαρίου, στις 6.30 μ.μ., στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα, και η Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου, στο Ιβανώφειο Κλειστό Γυμναστήριο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί