Μηνύουν ανακριτή και εισαγγελέα οι ιδιοκτήτριες του γηροκομείου «Αγία Σκεπή»

Μία, μη αναμενόμενη από πολλούς, εξέλιξη φέρνει στο προσκήνιο και πάλι την υπόθεση του οίκου ευγηρίας “Αγία Σκέπη”, καθώς ακόμη δεν έχει ξεκινήσει -ουσιαστικά- η ακροαματική διαδικασία στις δικαστικές αίθουσες.

Σε δελτίο Τύπου από το δικηγορικό γραφείο του πληρεξούσιου δικηγόρου των ιδιοκτητριών της δομής, Νίκου Ρουσσόπουλου, αναφέρονται τα εξής:

“Θα κατατεθεί αύριο 31/01/2023 ενώπιον της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, μήνυση των εντολέων μου, Χρυσής και Γεωργίας Λιονάκη, κατά του Ανακριτή Χανίων και της Εισαγγελέως Χανίων, που χειρίζονται την υπόθεση του Γηροκομείου Χανίων. Η κατάθεση θα γίνει ώρα 12:00 από εμάς και τον κ. Βασίλειο Χειρδάρη”.

Το Parakritika.gr επικοινώνησε με τον κ. Ρουσσόπουλο, καθώς στο δελτίο δεν αποσαφηνίζεται ο λόγος κατάθεσης της μήνυσης.

Όπως είπε ο κ. Ρουσσόπουλος, η μήνυση θα κατατεθεί καθώς ασκήθηκε ποινική δίωξη για μεταβίβαση ακινήτου σε βαθμό κακουργήματος, χωρίς να υπάρχει μηνυτήρια αναφορά.

Πρόσθεσε δε ότι μέχρι σήμερα δεν του έχει δοθεί οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες της δομής, ούτε το πόρισμα από την έρευνα που έγινε παρουσία Εισαγγελέα, ενώ ακόμη δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν μάρτυρες από την πλευρά της υπεράσπισης των ιδιοκτητριών του γηροκομείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί