Ηράκλειο: Το σοκαριστικό τροχαίο για το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και οι ευχαριστίες του στους ανθρώπους του δημόσιου συστήματος Υγείας (φωτο)

Σφοδρή σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε τη νύχτα στην περιοχή του Εσταυρωμένου (φωτο). Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο ΠΑΓΝΗ όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και χωρίς κάποιος να είναι σοβαρά.

Στο ένα από τα δυο οχήματα επέβαινε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο Ηράκλειο, παλιότερα και περιφερειακός σύμβουλος αλλά και υποψήφιος βουλευτής, Μιχάλης Κλάδος, ο οποίος με ανάρτησή του τα ξημερώματα ευχαρίστησε τους ανθρώπους του δημόσιου συστήματος Υγείας και έναν ερυθροσταυρίτη που περνώντας από το σημείο του τροχαίου έσπευσε να βοηθήσει.

Μισή νύχτα στα επείγοντα του ΠΑΓΝΗ…. Απέραντος σεβασμός στο προσωπικό, γιατρούς, νοσηλεύτριες/τες, τεχνικούς, μεταφορείς ασθενών, καθαριστές/τριες. Απέραντος σεβασμός στα στελέχη του ΕΚΑΒ. Πολλές ευχαριστίες στον άγνωστο ερυθροσταυριτη που μπήκε στο αυτοκίνητο για να δώσει βοήθεια και κουράγιο. Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας είναι εθνικό κεφάλαιο και δεν πρέπει να αφήσουνε να το απαξιώσουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί