Υπόθεση Σ. Βαλυράκη: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος των ψαράδων – Αναλαμβάνει ο Κούγιας

Την υπεράσπιση των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας μετά την παραίτηση του συνηγόρου τους Δημήτρη Καρβέλη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, θα δικαστούν, μετά από παραπεμπτικό βούλευμα.

Σε ανακοίνωση του δικηγορικού γραφείου του Αλέξη Κούγια αναφέρεται μεταξύ άλλων οτι θα λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και θα τοποθετηθεί με νέο δελτίο Τύπου.

Τονίζεται επίσης οτι «οι δυο κατηγορούμενοι είναι δύο βιοπαλαιστές ψαράδες με απόλυτη διαχρονικά εκτίμηση από την τοπική κοινωνία της Ερέτριας και των γύρω περιοχών και είναι δύο αξιαγάπητοι σκληρά εργαζόμενοι οικογενειάρχες με τέσσερα παιδιά».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται επίσης οτι «αρχικά, ο θάνατος του αείμνηστου Σήφη Βαλυράκη είχε κριθεί ότι οφείλετο σε ατύχημα, το οποίο προκάλεσε τον πνιγμό του στη θάλασσα, αλλά κατόπιν έντονης επιμονής της συζύγου του αειμνήστου, πολύ γνωστής ζωγράφου και της οικογενείας του, τελικώς ασκήθηκε η παρούσα δίωξη και για το λόγο αυτό οι ανωτέρω πλέον είναι κατηγορούμενοι για το σοβαρότερο αδίκημα του ποινικού κώδικα, για το οποίο απειλείται ποινή ισοβίου καθείρξεως και σε συνεννόηση με τους προηγούμενους δικηγόρους τους επέλεξαν τον κ. Αλέξιο Κούγια για να τους υπερασπιστεί».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί