Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Δεν είμαστε ίδιοι, παραδώσαμε μία σακούλα με 37 δισ. ευρώ (βίντεο)

“Ο ελληνικός λαός ξέρει «ποιοι δουλεύουν για το δημόσιο συμφέρον και ποιοι δουλεύουν από τότε που γεννήθηκαν για την πάρτη τους”

Καταιγιστικός ήταν στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος επιτέθηκε σφόδρα στον πρωθυπουργό στη συζήτηση για την πρόταση Δυσπιστίας, θυμίζοντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ο ελληνικός λαός ξέρει «ποιοι δουλεύουν για το δημόσιο συμφέρον και ποιοι δουλεύουν από τότε που γεννήθηκαν για την πάρτη τους».

Δείτε επίσης:

Σφυροκόπημα Τσίπρα σε Μητσοτάκη: Είστε ένοχος για τη μεγαλύτερη εκτροπή – Διαπράξατε ύβρη, έρχεται νέμεση και κάθαρση

Μητσοτάκης: Αλαζονικός, απολογούμενος με ψέματα και παραλήρημα

Ο πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε να λογοκρίνει τον Α. Τσίπρα! – Πώς απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό καυστικά του ανέφερε «αφού τολμάτε και σας αρέσουν οι ιστορίες με σακούλες, ο ΣΥΡΙΖΑ μία σακούλα είχε και την παρέδωσε στο ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία και δεν ήταν καθόλου μαύρη».

«Ήταν μία σακούλα 37 δισεκατομμύρια ευρώ που αν δεν υπήρχε σήμερα η πατρίδα μας δεν θα μπορούσε ούτε στο ελάχιστο να αντέξει κάτω από τα χτυπήματα των αλλεπάλληλων κρίσεων, σήμερα θα ήμασταν ξανά σε χρεωκοπία και σε μνημόνια» είπε σε σκληρή γλώσσα ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αυτή ήταν η σακούλα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή ήταν η δική μας συνεισφορά, το χρέος μας στην Ιστορία και στο Έθνος» πρόσθεσε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

«Ο Ελληνικός λαός μας γνωρίζει πάρα πολύ καλά και ξέρει ότι δεν είμαστε ίδιοι. Ξέρει ποιοι δουλεύουν για το δημόσιο συμφέρον και ποιοι δουλεύουν από τότε που γεννήθηκαν για την πάρτη τους. Ο ελληνικός λαός ξέρει ποιοι είναι καθαροί και ποιοι δεν είναι» ανέφερε με έμφαση ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί