Στο πλευρό των υγειονομικών για το νοσοκομείο Ιεράπετρας οι αγρότες

Ψήφισμα στήριξης και συμμετοχής στις κινητοποιήσεις

Tη στήριξή τους στις κινητοποιήσεις των υγειονομικών για το νοσοκομείο Ιεράπετρας γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσής του ο Εναίος Αγροτικός Σύλλογος.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο πρωτογενής τομέας στην περιοχή της Ιεράπετρας είναι ο βασικός πυλώνας οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, ενώ η ένταση των αγροτικών εργασιών να έχουν ετήσιο κύκλο.

Είναι η μεγαλύτερη παραγωγός περιοχή σε θερμοκηπιακά κηπευτικά (κ.α.) στην Ελλάδα αλλά και βασικός προμηθευτής σε ολόκληρη την βαλκανική χερσόνησο εντός της χειμερινής περιόδου, συμβάλλοντας σημαντικά στο εξαγωγικό ισοζύγιο την χώρας μας.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, δεν ΝΟΕΙΤΑΙ αυτή περιοχή να μην διαθέτει τις απαραίτητες δομές δημόσιας και δευτεροβάθμιας υγείας, ως απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη του αγροτικού κλάδου.

Ο Ενιαίος Αγροτικός Σύλλογος Ιεράπετρας, εκπροσωπώντας το σύνολο του αγροτικού κόσμου της περιοχής, εκφράζει έντονη δυσαρέσκεια προς τους κυβερνητικούς χειρισμούς που έχουν σκοπό να πλήξουν την ύπαρξη (καταρχάς) του Νοσοκομείου Ιεράπετρας όπως και την καθημερινή λειτουργία στις βασικές κλινικές του.

Δηλώνουμε ότι θα συμμετάσχουμε σε όλες τις προγραμματισμένες κινητοποιήσεις, με στόχο την υπεράσπιση του μοναδικού Νοσοκομείου σε ολόκληρη την Νοτιοανατολική Κρήτη.

Καλούμε όλους τους αγρότες να δώσουν δυναμικό παρόν στο μεγάλο Συλλαλητήριο, στις 2 Φεβρουαρίου 2023, Κεντρική Πλατεία Ιεράπετρας, 11:00.

Τα παραπάνω συζητήθηκαν σε προ ημερήσιας διάταξης θέμα της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 23/02/2023 και αποφασίστηκαν ομόφωνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί