Μ. Συντυχάκης: Κραυγαλέο «θάψιμο» της αλήθειας για τις παρακολουθήσεις σε βάρος του ΚΚΕ

Η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση της ΝΔ δίνει τη βολική ευκαιρία και στους δύο να επιδοθούν σε ένα κακόγουστο σόου, για να κρύψουν ότι όλοι μαζί συμφωνούν και εφαρμόζουν διαρκή μνημόνια και κόφτες, αντιλαϊκά μέτρα, Ευρωπαϊκά Εξάμηνα, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων, τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Μανώλης Συντυχάκης, στη συζήτηση στη Βουλή.

Ξεκαθάρισε ότι η μομφή του ΚΚΕ προς την κυβέρνηση της ΝΔ είναι δεδομένη και διαρκής και δεν εξαιρεί ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ, που υπηρετούν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική ακόμη και στο επίμαχο ζήτημα των υποκλοπών.

Όπως επισήμανε, το ΚΚΕ, καταψηφίζει την πολιτική που θυσιάζει τη ζωή, την υγεία, την παιδεία, το εισόδημα, τα εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα, συνολικά τις λαϊκές ανάγκες, για να διασφαλίσει τα κέρδη των λίγων, τις επιλογές του σημερινού σάπιου κράτους και συστήματος.

Το ζητούμενο για το λαό, υπογράμμισε ο Μ. Συντυχάκης, είναι η οργή που συσσωρεύεται να γίνει δύναμη, σύγκρουσης και ανατροπής. Αυτή είναι η διέξοδος για τον λαό και όχι η αναζήτηση επίδοξων «σωτήρων», που θα συνεχίσουν το ίδιο αντιλαϊκό έργο από εκεί που το άφησε ο προηγούμενος, όπως συνέβη τόσες φορές στο παρελθόν.

Σχετικά με το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων σημείωσε ότι το ΚΚΕ, προειδοποιούσε επί χρόνια για τους κινδύνους στην προστασία των ατομικών δικαιωμάτων και των ελευθεριών του λαού από το σκοτεινό θεσμικό πλαίσιο και τη νομοθεσία της ΕΕ.

Ακόμα, στηλίτευσε το γεγονός ότι έχουν περάσει πάνω από 6 χρόνια από τις πρώτες συνακροάσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, και τα υπόλοιπα κόμματα κάνουν να μην έχει συμβεί τίποτα, παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες του ΚΚΕ και τόνισε ότι επαληθεύεται περίτρανα, πώς στην υπόθεση σε βάρος του ΚΚΕ, υπάρχει μεθοδευμένο, κραυγαλέο «θάψιμο» της αλήθειας με συμπαιγνία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μ. Συντυχάκης κάλεσε τον λαό να μην έχει καμία εμπιστοσύνη στη ΝΔ και καμία προσδοκία από τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτά που τους ενώνουν είναι πολύ περισσότερα και πιο σημαντικά από αυτά που τους χωρίζουν.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί