Πρόσκληση στο πρόγραμμα Εκπαίδευσης εθελοντών ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας του Ε.Ε.Σ. Ηρακλείου

Ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. πρόκειται να υλοποιήσει Πρόγραμμα Εκπαίδευσης Εθελοντών ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ. για όσους πολίτες θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς το χρόνο, τη γνώση και την εμπειρία τους και να συμμετέχουν σε δράσεις για τη στήριξη των συνανθρώπων μας.

Ο στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι οι εθελοντές ειδικότητας Κοινωνικής Πρόνοιας να αποκτήσουν νέες γνώσεις και να αναπτύξουν δεξιότητες, με σκοπό την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης στις ευάλωτες ομάδες πληθυσμού και παράλληλα, να γνωρίσουν το ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού.

Οι Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ.καλούνται να ενισχύσουν τις έκτακτες δράσεις και τα προγράμματα του Τομέα Κοινωνικής Πρόνοιας και γενικότερα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και τις δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος ΕΕΣ Ηρακλείου, για την υποστήριξη οικογενειών και παιδιών, προσφύγων και μεταναστών, μετακινούμενων ασυνόδευτων ανηλίκων, επί μακρόν ανέργων, αστέγων, ηλικιωμένων, ατόμων με αναπηρία, ατόμων και κοινοτήτων πληγέντων από φυσικές καταστροφές και άλλων ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, αναπτύσσει την αξία του Εθελοντισμού, επενδύοντας στην προσφορά των Εθελοντών του, οι οποίοι είναι η κινητήρια δύναμη του Οργανισμού.

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ! Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής 

στο Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Ηρακλείου

Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 έως 14.00 στο τηλέφωνο: 2810242084

 και στο Email: dep-her@redcross.gr 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί