Eπικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας των Οικολόγων Πράσινων ο Νίκος Καραμπάσης

Από σήμερα αναλαμβάνει επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας των Οικολόγων Πράσινων για τις εθνικές εκλογές και παράλληλα ορίζεται και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος

Με απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ εγκρίθηκε η συνεργασία του κόμματος με τον κ. Νίκο Καραμπάση ο οποίος από σήμερα αναλαμβάνει επικεφαλής της προεκλογικής καμπάνιας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ για τις εθνικές εκλογές και παράλληλα ορίζεται και εκπρόσωπος τύπου του κόμματος.

Για την συνεργασία αυτή ο Συμπρόεδρος των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, Δημήτρης Πολιτόπουλος και η Οργανωτική Γραμματέας, Εύα Πάσχου δήλωσαν: «Το κόμμα των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ ενισχύεται με έναν έμπειρο δημοσιογράφο ο οποίος πιστεύουμε ότι θα εκπροσωπήσει επάξια τους Οικολόγους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ στα καθήκοντα που ανέλαβε».

Από την πλευρά του ο Νίκος Καραμπάσης δήλωσε: «Ευχαριστώ για την τιμή αυτή τους Οικολόγους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ και αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι τα λόγια τελείωσαν. Από εδώ και στο εξής μετράνε τα έργα και η ενεργή συμμετοχή όλων των πολιτών ώστε οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ να είναι μια αξιόμαχη πολιτική δύναμη τόσο εντός όσο και εκτός βουλής. Καλό μας αγώνα και με την κοινωνία μαζί μας».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί