Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.: Ποιοι αντιστράτηγοι αποστρατεύονται

Συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστράτηγων Αστυνομίας το απόγευμα της Τρίτης, υπό την προεδρία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα και τη συμμετοχή δύο αντιστράτηγων του Στρατού Ξηράς.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αποφασίστηκε η αποστράτευση δύο αντιστράτηγων. Πρόκειται για τον Γιώργο Κανέλλο, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος και τον Γεώργιο Γιάννινα, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σημειώνεται πως μετά τους αντιστράτηγους, θα κριθούν υποστράτηγοιταξίαρχοι και αστυνομικοί διευθυντές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Σκούμα και τη συμμετοχή δύο (2) Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε τους κατωτέρω Αντιστρατήγους Αστυνομίας, ως ακολούθως:

Διατηρητέους τους: Λάζαρο Μαυρόπουλο, Γεώργιο Δούβαλη,

Ευδοκίμως τερματίσαντες τη σταδιοδρομία τους τον Γεώργιο Γιάννινα, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και τον Γεώργιο Κανέλλο, στον οποίο απονέμεται ο τίτλος του Επιτίμου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος.

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί