Ένας πρωθυπουργός… στην κοσμάρα του: Με το ζόρι κρατά τα μάτια του ανοιχτά στην ομιλία του Κ. Καραμανλή στο Ηράκλειο! – Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

 Προσπαθεί με τα χίλια ζόρια να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, να μην χασμουρηθεί… μέχρι και να βάζει το δάχτυλο στη μύτη του τον έπιασε ο φωτογραφικός φακός!

Βίντεο από μαθητικά χρόνια με αφηρημένους και απρόθυμους μαθητές που δεν έχουν πώς να σκοτώσουν την ώρα τους στο μάθημα θυμίζει βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ομιλία του Κ. Αχ. Καραμανλή στο Ηράκλειο, που δείχνει τον πρωθυπουργό να… βαριέται ανελέητα.

Ποτ πουρί – βίντεο που δημοσιεύει ο λογαριασμός JeronymoBoss στο Twitter, δείχνει τον πρωθυπουργό να παρακολουθεί την ομιλία ανυπομονώντας… να τελειώσει.

Ίσως να είναι η πιο αδιάφορη στάση πρωθυπουργού που έχουμε δει ποτέ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι αφηρημένος, να προσπαθεί με τα χίλια ζόρια να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά, να μην χασμουρηθεί…ανεπιτυχώς… Μέχρι και να βάζει το δάχτυλο στη μύτη του τον έπιασε ο φωτογραφικός φακός!

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί