Ιδιοκτήτες Ταξί Ηρακλείου κατά δήμου που επιμένει στον αποκλεισμό τους από το κέντρο, ενώ επιτρέπει τα λεωφορεία

Με νέα σημερινή ανακοίνωση ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου στρέφεται κατά του δήμου Ηρακλείου, ανακοινώνοντας, μετά τη χθεσινή ένταση στο ΔΣ, ότι και η σημερινή συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου ήταν χωρίς αποτέλεσμα και η δημοτική αρχή εμμένει στην απομάκρυνση των Ταξί από το κέντρο, ενώ δίνει τη δυνατότητα στο ΚΤΕΛ για δρομολόγηση μίνι μπας.

Δείτε:

Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου για το κυκλοφοριακό

Η ανακοίνωση:

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ταξί Ηρακλείου ενημερώνει τους συναδέλφους αλλά και το επιβατικό κοινό του Ηρακλείου ότι η σημερινή συζήτηση στο γραφείο του δημάρχου με παρόντες όλους τους επικεφαλής των δημοτικών  παρατάξεων έπεσε στο κενό. 

Οι προτάσεις του αντιδημάρχου κ Αναστασάκη για άλλη μια φορά αποδεικνύουν την σοβαρότητα που αντιμετωπίζει το θέμα του κυκλοφοριακού στο κέντρο της πόλης. 

Για πολλοστή φορά επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μας τόσο για τον κλάδο μας όσο και για τους πολίτες του Ηρακλείου. 

Από τον καθολικό αποκλεισμό των οχημάτων στο κέντρο της πόλης, επαναφέρει θέμα μίνι μπας με διαδρομή από Δικαιοσύνης, Ίδης Καλοκαιρινού.

Δεν ανεφερε καθόλου την είσοδό των ταξί στο κέντρο της πολης, μόνο για ειδικές περιπτώσεις.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας δεν συμφώνησε σε τίποτα, παραμένει στις θέσεις του,  απλά και ξεκάθαρα δώσαμε εναλλακτικές προτάσεις προς όφελος του κλάδου και του επιβατικού κοινού.

περιμένουμε μέχρι την Παρασκευή την τελική πρόταση από την μεριά του Δημου και θα επανέλθουμε με νέο ενημερωτικό δελτιο, πριν το δημοτικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30/1/23. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί