Ημερίδα ενημέρωσης για τα νέα προγράμματα κατάρτισης στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

Ημερίδα ενημέρωσης για τα νέα προγράμματα κατάρτισης πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου.

Η ημερίδα είχε ως στόχο την παρουσίαση της πρόσκλησης ωφελουμένων και την υποστήριξη των ενδιαφερόμενων για την υποβολή αίτησης συμμετοχής στο πρόγραμμα. 

Την Παρασκευή 20/01/2023, διοργανώθηκε ενημερωτική ημερίδα από το Επιμελητήριο Ηρακλείου αναφορικά με τα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης που θα υλοποιήσει το επόμενο διάστημα στο πλαίσιο του έργου «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε τομείς της RIS3Crete». Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση εργαζόμενων του ιδιωτικού τομέα και αυτοαπασχολούμενων αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα οι οποίες είναι ανοικτές έως την Παρασκευή, 10/02/2023. 

Το ενδιαφέρον από πλευράς συμμετεχόντων ήταν ιδιαίτερα αυξημένο, γεγονός που υποδεικνύει την ανάγκη των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου για υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που ενισχύουν τις υφιστάμενες δεξιότητές τους ή διευρύνουν τις γνώσεις τους σε επιπλέον αντικείμενα με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη των επαγγελματικών δραστηριοτήτων τους.

Υπενθυμίζεται, ότι οι αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση https://ris3crete.ebeh.gr όπου παρέχονται αναλυτικές πληροφορίες για το έργο και τα 6 εκπαιδευτικά προγράμματα που περιλαμβάνει τα οποία αποτελούνται από 200 ώρες θεωρητικής κατάρτισης, δωρεάν εξετάσεις για λήψη πιστοποίησης από την TUV Hellas, επίδομα 1.000€ και απευθύνονται αποκλειστικά σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα και αυτοαπασχολούμενους της ΠΕ Ηρακλείου.

Το έργο «Κατάρτιση και πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων σε τομείς της RIS3Crete» έχει MIS 5104124 και έχει ενταχθεί στο πλαίσιο του Ε.Π. ΚΡΗΤΗ 2014-2020 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και εθνικούς πόρους. Τα προγράμματα κατάρτισης θα υλοποιηθούν από την Εκπαιδευτική Αναπτυξιακή Πλοηγός. 

Περισσότερα εδώ: https://ris3crete.ebeh.gr.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί