Βενιζέλειο: Απίστευτες καταστάσεις, με φόντο και τα κονδύλια, στη Νοσηλευτική Υπηρεσία (και όχι μόνο)

Νέες απίστευτες καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν μέσα στο Βενιζέλειο, έρχονται στo Candiadoc από εργαζόμενους. Τα όσα καταγγέλλονται στη Νοσηλευτική Υπηρεσία πραγματικά θα έπρεπε να προκαλούν το εισαγγελικό ενδιαφέρον, καθώς αναφερόμαστε σε κορυφαίο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Φυσικά γνωρίζουμε ποιος μας ενημερώνει, αλλά έχουμε και την ευθύνη να προστατεύσουμε ανθρώπους…

Διαβάστε λοιπόν:

Αγαπητό CandiaDoc,

Το νοσηλευτικό ίδρυμα ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ βράζει στην κυριολεξία.

Η νοσηλευτική υπηρεσία στην οποία ανήκω, μας αντιμετωπίζει με απίστευτη περιφρόνηση.

Οι μετακινήσεις είναι συνεχείς. Σου λένε στα μούτρα μέσα “οτι μετακινούμε εσένα και όχι αυτή, γιατί αυτή “χάλασε τον κόσμο” ή “μας πήραν τηλέφωνο”.  Είναι κριτήριο αυτό? Είναι σοβαρή υπηρεσία του Ελληνικού Δημοσίου αυτή? Πού τα μάθανε αυτά? 

Τα χρήματα από τον Ειδικό Λογαριασμό Λειτουργίας Απογευματινών Ιατρείων πάνε συνεχώς στους ίδιους και τους ίδιους (αρεστοί στη νοσηλευτική υπηρεσία και την διοίκηση). Δίνονται σε κάποιους νοσηλευτές σε απογευματινά ιατρεία υπέρογκα ποσά , πάνω από 1000 ευρώ το μήνα ενώ η επισκεψιμότητα των ιατρείων που βοηθούν δεν τα δικαιολογεί. Μια φορά ολότελα, συγκεκριμένο ιατρείο ήταν σε αναστολή … αλλά το εξτρά εξτρά.

Ακούστηκε ότι οι τομεάρχες μας είπαν ότι θα κόψουν μεροκάματο αν συμμετέχουμε στην 4ωρη στάση εργασίας. Ποιες και ποιοι το λένε αυτό? Αυτοί που έρχονται εκ περιτροπής στη δουλειά χωρίς κανείς να τους ελέγχει πότε έρχονται , πότε φεύγουν. Λείπουν συνεχώς. . Όσες φορές τις έχω αναζητήσει ποτέ δεν τις έεχω βρει στη θέση τους. Πάντα έχουν πάει κάπου εκτός νοσοκομείου. Άραγε ελέγχει κανείς τις άδειές τους?

Οι συναδέλφισσές μου και εγώ ψάχνουμε τρόπο να φύγουμε. Εκεί μέσα δεν αξίζει να δουλεύεις. Το αγαπώ το νοσοκομείο αλλά φτάνει μέχρι εδώ. Ας μείνουν τα μεγαλοστελέχη να κάνουν αυτά νοσηλεία. 

.… ( ΥΓ: δεν επιθυμώ να φανεί το όνομά μου γιατί με βλέπω να μαζεύω πευκοβελόνες νύχτα μέρα)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί