Στο Ηράκλειο Τετάρτη και Πέμπτη ο Κ. Μητσοτάκης για να πάρει την Κρήτη… από τον ΣΥΡΙΖΑ!- Ομιλία και συνέντευξη Τύπου

Διήμερη επίσκεψη στο Ηράκλειο την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, συνοδευόμενος από πολυμελές υπουργικό κλιμάκιο, θα επισκεφθεί τα έργα στο νησί και θα δώσει το στίγμα του περιφερειακού σχεδιασμού για την ερχόμενη τετραετία, ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το πρωί της Τετάρτης. Θα συνοδεύεται από πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο, αποτελούμενο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, από τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Υποδομών, Ανάπτυξης, Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Τουρισμού και Πολιτισμού, χωρίς, ωστόσο, ακόμα να έχουν οριστικοποιηθεί η εκπροσώπηση σε επίπεδο προσώπων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τετάρτης θα επισκεφθεί τα εργοτάξια του νέου διεθνούς αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλι και του ΒΟΑΚ, στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος, που αποτελούν και τα δύο σημαντικότερα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στο νησί.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει, μαζί με τους υπουργούς τον περιφερειακό πρόγραμμα Κρήτης της Ν.Δ. για την ερχόμενη τετραετία, στη διάρκεια μεγάλης εκδήλωσης με τη συμμετοχή βουλευτών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, αλλά και ορισμένων φορέων.

Στις 6.30 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ηρακλείου.

Την Πέμπτη, στις 9 το πρωί, πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού και των υπουργών από την Κρήτη, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του νησιού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί