Το ΚΚΕ για την παραίτηση του μοναδικού παθολόγου του Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Σχόλιο του ΚΚΕ Ιεράπετρας με αφορμή τη χτεσινή αίτηση παραίτησης από τον μοναδικό παθολόγο του Νοσοκομείου Ιεράπετρας:

Δείτε:

Σε τραγική κατάσταση και το νοσοκομείο Ιεράπετρας – Παραιτείται και ο τελευταίος παθολόγος

Η χτεσινή (19/1/2023) αίτηση παραίτησης του μοναδικού παθολόγου του Νοσοκομείου Ιεράπετρας δεν είναι κεραυνός εν αιθρία!

Είναι αποτέλεσμα της τεράστιας υποστελέχωσης όλων των δομών υγείας, που, σε συνδυασμό με την εντατικοποίηση της εργασίας, την υπερεφημέρευση, τις αναγκαστικές μετακινήσεις και τους χαμηλούς μισθούς, διαμορφώνουν ένα κύμα παραιτήσεων μεταξύ των υγειονομικών, που χτυπάει σε πρώτη φάση τα περιφερειακά νοσοκομεία μεταξύ αυτών και της Ιεράπετρας, με ανυπολόγιστες συνέπειες για το δημόσιο σύστημα υγείας και την υγεία του λαού.

Τώρα είναι ώρα να ενταθεί ο αγώνας για την υπεράσπιση του Νοσοκομείου της Ιεράπετρας, όλων των δομών υγείας στο νησί μας, που οργανώνουν οι Σύλλογοι και οι Ενώσεις εργαζομένων σε ολόκληρη την Κρήτη!

Καμιά ανοχή στην πολιτική την υποστελέχωσης, υποχρηματοδότησης και εμπορευματοποίησης της υγείας που υπηρετούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ!

Το ΚΚΕ καταθέτει όλες του τις δυνάμεις στην πάλη για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία, με πλήρως στελεχωμένα νοσοκομεία και ανεπτυγμένο σύστημα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, με αποκλειστική χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Με ισχυρό ΚΚΕ και οργανωμένο λαό μπορεί να ανοίξει ο δρόμος για μια πραγματικά ελπιδοφόρα διέξοδο !

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί