Προφυλακιστέα η 47χρονη για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή

Προφυλακιστέα κρίθηκε η 47χρονη η οποία κατηγορείται για την υπόθεση του θανάτου δια απαγχονισμού του 50χρονου λογιστή στο Μοσχάτο.

Ανακριτής και εισαγγελέας μετά την απολογία της που ξεκίνησε από τις 12:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, αποφάσισαν η 47χρονη η οποία αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, να οδηγηθεί στη φυλακή.

Η ίδια φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, ισχυριζόμενη πως ο θάνατος του λογιστή είναι αυτοκτονία. Στο πλευρό της βρέθηκαν στενά συγγενικά της πρόσωπα. «Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Βρέθηκα τη λάθος στιγμή, στο λάθος τόπο» φέρεται να δήλωσε η 47χρονη κατά την απολογία της ευχόμενη παράλληλα, «να μην πήγαινα ποτέ στο σπίτι του».

Σύμφωνα με την συνήγορο της 47χρονης, Κατερίνα Τσιώνα, στην υπόθεση προκύπτουν νομικά ζητήματα από το βιντεοληπτικό υλικό που περιλαμβάνεται στην δικογραφία, καθώς ο 50χρονος εμφανίζεται να είχε πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Η κα Τσιώνα τονίζοντας ότι η έκθεση των ιατροδικαστών είναι κρίσιμη επεσήμανε ότι δεν περιλαμβάνεται ακόμη στην δικογραφία.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές έχουν στα χέρια τους και δύο βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του θύματος, ενώ αναπάντητα παραμένουν βασικά ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του 50χρονου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί