Πένθος για τον χαμό της Ειρήνης – «Έσβησε» στο ΠΑΓΝΗ από ίωση

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Σητεία από τον χαμό της Ειρήνης Μαγκώνη, εργαζομένης στο Γ.Ν Σητείας – Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας (ΑΟΜ) Σητείας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ειρήνη νοσηλευόταν επί ημέρες με ίωση στο ΠΑΓΝΗ και χρειάστηκε να διασωληνωθεί ενώ τις τελευταίες ημέρες μπήκε σε μηχανική υποστήριξη. Συνάδελφοι και συγγενείς της, προσεύχονταν για ένα θαύμα με δημόσιο κάλεσμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο η άτυχη Ειρήνη δεν τα κατάφερε.

Η Ειρήνη ήταν παντρεμένη και ήταν μητέρα τριών παιδιών, αγαπητή σε όλους όσους τη γνώριζαν.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα, Πέμπτη, στις 3 το απόγευμα στη Ρούσσα Εκκλησιά.

Ψήφισμα της Αποκεντρωμένης Οργανικής Μονάδας (ΑΟΜ) Σητείας

Η αναπληρώτρια Διοικήτρια και οι εργαζόμενοι της ΑΟΜ Σητείας εξέδωσαν ανακοίνωση -ψήφισμα για την εκλιπούσα αναφέροντας:
«Η Διοίκηση και οι Εργαζόμενοι του ΓΝ-ΚΥ Σητείας, συντετριμμένοι εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό, της εξαίρετης συναδέλφου μας Ειρήνης Μαγκώνη.
Ιδιαίτερα αγαπητή, υπόδειγμα συνέπειας και ευγένειας, υπήρξε άψογη επαγγελματίας και Άνθρωπος,επιτελώντας στο ακέραιο τα καθήκοντά της.
Υπέροχη σύζυγος και υποδειγματική μητέρα μεγάλωνε τα τρία της παιδιά, με αρχές, αξίες και ήθος.
Σε κλίμα θλίψης και οδύνης, έγινε έκτακτη συνεδρίαση του συλλογικού οργάνου της ΑΟΜ Σητείας, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στην Ειρήνη και αποφασίζει ομόφωνα τα παρακάτω:
– Να εκφράσει τα θερμότατα συλλυπητήριά του στην οικογένειά της.
– Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη της.
– Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.
– Να αναρτήσει το ψήφισμα στην ιστοσελίδα του νοσοκομείου και σε τοπικό μέσο ενημέρωσης»

Συλλυπητήρια από την 7η ΥΠΕ Κρήτης

Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας μπροστά στον αδόκητο χαμό της Ε.Μ., εργαζόμενης στην Υγειονομική μας Μονάδα στη Σητεία.

Επρόκειτο για ένα Στέλεχος της ΑΟΜ Σητείας που διακρινόταν για τον ευγενή χαρακτήρα, τη συνέπεια, το αίσθημα ευθύνης, την αγάπη για την οικογένεια της.

Θερμά Συλλυπητήρια.

Υγεία και δύναμη σε Όλες και Όλους.

Με πληροφορίες από το Sitia on line, style100fm

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί