ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για Μητσοτάκη: Παρακολουθούσε τον Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τα εξοπλιστικά;

«Αν δεν διαψεύσει την παρακολούθηση ΕΥΠ σε Φλώρο ο Μητσοτάκης, επιβεβαιώνει πως τον θέλει εκβιαζόμενο για τα εξοπλιστικά» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος επανέρχεται μετά την προκλητική απάντηση του Γιάννη Οικονόμου.

Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση μετά τις νέες αποκαλύψεις σημειώνει «πως ο τελευταίος που δικαιούται να μιλά για υπονόμευση των Ενόπλων δυνάμεων και της εθνικής ασφάλειας είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιας κυβέρνησης που λειτουργεί ως παρακράτος βάζοντας την ΕΥΠ να παρακολουθεί την ηγεσία του στρατεύματος.

Αντί για ηθικοπλαστικές υπεκφυγές περιμένουμε ωστόσο από τον κ. Μητσοτάκη τρεις ξεκάθαρες απαντήσεις:

  • Διαψεύδει η όχι τις αποκαλύψεις για παρακολούθηση του κ. Φλώρου από την ΕΥΠ που έχει υπό την εποπτεία του;
  • Διαψεύδει η όχι τις καταγραφές της ΕΥΠ για μαύρο χρήμα;
  • Τελικά ο κ. Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον κ. Φλώρο για την εθνική ασφάλεια ή για να τον εκβιάζει για τις αποφάσεις αναφορικά με τα δισεκατομμύρια των εξοπλιστικών;».

«Εάν ο κ Μητσοτάκης δεν διαψεύσει ρητά και κατηγορηματικά τις αποκαλύψεις για τη παρακολούθηση από την ΕΥΠ της ηγεσίας των ενόπλων δυνάμεων και ειδικότερα του ΑΓΕΕΘΑ κ. Φλώρου, απλά επιβεβαιώνει πως θέλει τον αρχηγό του Στρατεύματος στη θέση του εκβιαζόμενο» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Δείτε επίσης:

Παρακολούθηση Α/ΓΕΕΘΑ: Το πολυτελές σπίτι και τα 600.000 € «μαύρα»- Η εξευτελιστική έκθεση της ΕΥΠ για τον στρατηγό Φλώρο

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Ο Μητσοτάκης να μην παριστάνει τον εγγυητή εθνικής ασφάλειας και να απαντήσει για τον Φλώρο

Ο Φλώρος αποδέχεται ως δεδομένη την παρακολούθησή του – Απάντηση μέσω του ΓΕΕΘΑ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί