Ζητούν υπεύθυνη δήλωση για τοκετό με ιδιώτη γιατρό σε νοσοκομείο της Ελλάδας!

“Θα παρέμβει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κύριος Ντογιάκος; Έστω, με μια γνωμοδότηση;” αναφέρει η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη

Την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δημόσιο σύστημα υγείας, αποτυπώνει η καταγγελία στην οποία προχώρησε η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρα Αυγέρη, αναφορικά με το νοσοκομείο Αργολίδας και τις ελλείψεις σε προσωπικό.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, καταγγέλλει ότι η διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Αργολίδας ζητεί από τις επιτόκους να κάνουν υπεύθυνη δήλωση ότι θα εισαχθούν και θα γεννήσουν με δικό τους ιδιώτη παιδίατρο.

Η ίδια, αναρωτώμενη σκωπτικά εάν θα παρέμβει ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, «έστω, με μια γνωμοδότηση», τονίζει ότι το νοσοκομείο δεν έχει εφημερεύοντα παιδίατρο και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε επιπλοκή και έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του νεογνού.

Η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ανάρτησή της, στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, παραθέτει το ενημερωτικό σημείωμα-υπεύθυνη δήλωση που καλείται να υπογράψει η επίτοκος και την απόφαση του ΔΣ του νοσοκομείου «με την οποία επιχειρεί να “νομιμοποιήσει” το έγκλημα».

Αναλυτικά η καταγγελία της Δώρας Αυγέρη:

«Κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κύριε Ντογιάκο, θα παρέμβετε για να προλάβετε αυτό το έγκλημα;

Την ώρα που το μεγαλύτερο ογκολογικό νοσοκομείο της χώρας, το «Μεταξά», έχει μείνει χωρίς φαρμακείο, η διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Αργολίδας ζητά από τις επιτόκους να κάνουν υπεύθυνη δήλωση ότι θα εισαχθούν και θα γεννήσουν με δικό τους ιδιώτη παιδίατρο(!), γιατί το νοσοκομείο δεν έχει εφημερεύοντα παιδίατρο και δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε επιπλοκή και έκθεση σε κίνδυνο της ζωής του νεογνού!

Ιδού και τα πειστήρια ακόμη ενός προμελετημένου εγκλήματος σε βάρος της υγείας και της ζωής των ανθρώπων, ακόμη και νεογνών, και φυσικά του ΕΣΥ!

Φωτό 1:  το ενημερωτικό σημείωμα-υπεύθυνη δήλωση που καλείται να υπογράψει η επίτοκος.

Φωτό 2: η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του νοσοκομείου με την οποία επιχειρεί να «νομιμοποιήσει» το έγκλημα.

Θα παρέμβει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κύριος Ντογιάκος;

Έστω, με μια γνωμοδότηση!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί