Στη δικαιοσύνη κατά δεξιού τρολ ο Ν. Ηλιόπουλος

Στη δικαιοσύνη πρόκειται να προσφύγει ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφορικά με χρήστη του twitter ο οποίος χθες ανάρτησε fake φωτογραφία του πρώην εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, ο Ν. Ηλιόπουλος κάνοντας λόγο για «τυπικό παράδειγμα από τρολ της ΝΔ και οπαδό του Άδωνι, με ακροδεξιό και ομοφοβικό λόγο», ενημερώνει τον εν λόγω χρήστη του twitter ότι θα χρειαστεί έναν καλό δικηγόρο και ότι «τα χρήματα που θα σου κοστίσει αυτό το ψέμα θα πάνε για καλό σκοπό, για το Athens Pride».

Υπενθυμίζεται ότι χθες, ο Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την παρουσία του σε τηλεοπτική εκπομπή με τον Νάσο Ηλιόπουλο, πιστός στη θεωρία των δύο άκρων, εξίσωσε τον κομουνισμό με τον φασισμό.

Συγκεκριμένα, όταν ο Ν. Ηλιόπουλος έθεσε το σκάνδαλο των υποκλοπών στη συζήτηση, ο Άδ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι «επειδή ο κ. Ηλιόπουλος θέτει ζήτημα δημοκρατίας σε ό,τι αφορά στην παρακολούθηση, οφείλω να πω την απορία που έχω στη ζωή μου πάντα σε αυτή την υπόθεση. Ο κ. Ηλιόπουλος υπήρξε κομμουνιστής στα νιάτα του, όπως ο κ. Τσίπρας που ήταν στην ΚΝΕ και τα λοιπά».

Η άμεση απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου ήταν ότι «δόξα τω Θεό, δεν υπήρξα φασίστας». Ο Αδ. Γεωργιάδης, γνωστός για το παρελθόν του απάντησε ότι «ο κομμουνισμός και ο φασισμός είναι το ίδιο» για να πάρει την αποστομωτική απάντηση ότι «δεν ήμουν φασίστας, δεν πούλαγα βιβλία του Πλεύρη για τους Εβραίους».

Από εκεί και πέρα, ο Αδ. Γεωργιάδης έχασε τον έλεγχο φωνάζοντας «Όταν ήσουν Κνίτης, όπως ο Τσίπρας και πίστευες στον Τσαουσέσκου και στον Στάλιν, δεν μπορεί να σε πειράζει η παρακολούθηση τηλεφώνων. Είναι υποκριτικό», με τον Ν. Ηλιόπουλο να ανταπαντά:

«Είσαι κλόουν. Δεν θα πω τίποτα άλλο. Είσαι κλόουν».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί