Υγειονομικοί ΣΥΡΙΖΑ για αθλιότητες Χαλκιαδάκη στο ΠΑΓΝΗ: Μακράν η χειρότερη διοίκηση που πέρασε από το νοσοκομείο

Επίθεση στον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γ. Χαλκιαδάκη, για τα όσα έχει πράξει το διάστημα που κατέχει τη θέση του, με πιο πρόσφατο το κυνηγητό σε αναισθησιολόγους επειδή νόσησαν από covid, εξαπολύει η ΟΜ Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ- Ηρακλείου. Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει τη διοίκηση Χαλκιαδάκη μακράν τη χειρότερη που πέρασε από το ΠΑΓΝΗ.

Δείτε επίσης:

“Αριστεία” στο ΠΑΓΝΗ: Έστειλαν γιατρό εργασίας στο σπίτι αναισθησιολόγων με covid για να επιβεβαιώσουν την ασθένεια!

Οι γιατροί του ΕΣΥ καταγγέλλουν για αυταρχισμό τη διοίκηση του ΠΑΓΝΗ

ΠΑΓΝΗ: Ο διοικητής απαξιώνει γιατρούς επειδή… ασθένησαν με covid! – Τι καταγγέλλει η διευθύντρια της Αναισθησιολογικής

Βουλευτές Κρήτης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Απαράδεκτη συμπεριφορά του Διοικητή του  ΠαΓΝΗ – Να τον αποπέμψει ο υπουργός

Η ανακοίνωση:

Η μακράν χειρότερη διοίκηση που έχει περάσει από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, από την ίδρυσή του, έδωσε για μια ακόμα φορά τα διαπιστευτήριά της δείχνοντας το αυταρχικό και αντιδεοντολογικό της πρόσωπο σε αναισθησιολόγους του νοσοκομείου, το μόνο παράπτωμα των οποίων ήταν ότι είχαν την ατυχία να νοσήσουν από κορονοϊό. Γιατί η παράνομη και καταχρηστική πράξη της αποστολής «γιατρού εργασίας» στα σπίτια των συναδέλφων αναισθησιολόγων ιατρών με εντολή του Διοικητή κ. Γ. Χαλκιαδάκη προκειμένου να επιβεβαιώσει τη νόσησή τους δεν καταδεικνύει τίποτα λιγότερο από την απαξίωση και την πρόθεση εκφοβισμού και εξευτελισμού τριών καταξιωμένων Αναισθησιολόγων γιατρών, γνωστοί για την άοκνη προσφορά τους στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. 

Ο κ. Γ. Χαλκιαδάκης έχει δώσει επανειλημμένα παρόμοια δείγματα γραφής κατά την διάρκεια της θητείας του. Αντί να μεριμνά για συνθήκες εργασίας που δεν θα θέτουν ασθενείς και εργαζόμενους σε κίνδυνο προτιμά να απειλεί, να υποτιμά και να εκφοβίζει. Εάν κόπτεται για την υγεία των εργαζομένων, ας φροντίσει ο κος Διοικητής  να ελέγξει αν δίνονται τα εκ του νόμου προβλεπόμενα ρεπό, αν τηρούνται τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια εβδομαδιαίας εργασίας, αν χορηγούνται οι νόμιμες και υποχρεωτικές άδειες στους εργαζόμενους, ή αν εφημερεύουν τμήματα χωρίς την παρουσία ειδικευμένου ιατρού σε ενεργό εφημερία.

Τα δύσκολα χρόνια της πανδημίας, οι εργαζόμενοι του ΕΣΥ έχουν προσφέρει και εξακολουθούν να προσφέρουν με αυταπάρνηση κα προσωπικό κόστος τις υπηρεσίες τους στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας διακινδυνεύοντας καθημερινά την ίδια τους τη ζωή. Δεν τους αξίζουν συμπεριφορές όπως αυτές που επιδεικνύει η τωρινή διοίκηση του ΠΑΓΝΗ. Αν πραγματικά το υπουργείο Υγείας ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους του ΠΑΓΝΗ και τους ασθενείς που περιθάλπουν οφείλει τώρα να αποπέμψει την παρούσα Διοίκηση. Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του υπουργού στην ερώτηση για το θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο.

ΟΜ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΣΥΡΙΖΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί