Δεξιά ΕΣΤΙΑ για Αιγαίο: “Μυστικός δίαυλος Αθήνας-Άγκυρας για συνεκμετάλλευση και σκηνοθετημένη κρίση” ενόψει εκλογών στις δύο χώρες!

Ο Μανώλης Κοττάκης που υπογράφει το άρθρο κάνει λόγο για μυστικές επαφές και για «δίαυλο επικοινωνίας» Αθήνας-Άγκυρας με στόχο τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Ειδικότερα, στο άρθρο γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες επαφές και παρεμβάσεις αλλά και σε σκηνοθετημένη ένταση στο Αιγαίο την άνοιξη με στόχο την αύξηση των ποσοστών Ερντογάν και Μητστοάκη.

«Οι συναντήσεις του υπουργού Επικρατείας Γιώργου Γεραπετρίτη με τον Τούρκο πρέσβη σε οικία των Αθηνών και τα ραντεβού…». «Η παρέμβαση Πάϊατ υπερ του διαλόγου Ελλάδας – Τουρκίας για τη συνεκμετάλλευση με «συλλογικότητα και εταιρική δυναμική», με στόχο τη σύσταση διεθνούς εταιρείας για τους πόρους του Αιγαίου», αναφέρει το δημοσιευμα, ενώ στη συνέχεια κάνει λόγο ακόμα και για σκηνοθετημένη ένταση ενόψει των εκλογών στις δύο χώρες.

Δείτε επίσης:

Τουρκική κυβέρνηση: Ο Μητσοτάκης δέχτηκε τη συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο! -Το σχέδιο του Μητσοκέικου για 50-50 διαχείριση! (βίντεο)

Το σχέδιο του Μητσοκέικου για το Αιγαίο- Κων. Μητσοτάκης: Η υφαλοκρηπίδα θα μοιραστεί με την Τουρκία! (βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Δεξιά ΕΣΤΙΑ για Αιγαίο: “Μυστικός δίαυλος Αθήνας-Άγκυρας για συνεκμετάλλευση και σκηνοθετημένη κρίση” ενόψει εκλογών στις δύο χώρες!”

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί