Στήριξη σε οικοδόμους του Ρεθύμνου από το συνδικάτο ενόψει των γιορτών

Ολοκληρώθηκε  με επιτυχία η δράση αλληλεγγύης του συνδικάτου οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων Ν. Ρεθύμνου που σκοπό είχε την στήριξη των συναδέλφων που λόγω της πολιτικής της κυβέρνησης τους οδήγησε στην ανεργία και χωρίς κανένα εισόδημα.

Σ’ αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες για όλους τους εργαζόμενους σκοπός της δράσης ήταν να μην λείψουν τα απαραίτητα από το γιορτινό τραπέζι των συναδέλφων, να αναδείξουν το γεγονός πως μόνο μέσα από την ταξική αλληλεγγύη θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τα μέλη της Διοίκησης συγκέντρωσαν και διένειμαν τρόφιμα και άλλα είδη ανάγκης στα μέλη του Συνδικάτου και τις οικογένειες τους με στόχο να μην λείψει τίποτα από το γιορτινό τραπέζι.

 Ευχαριστούμε τα super market του Ρεθύμνου (super market Παυλάκη, Χαλκιαδάκης, Σκλαβενίτης, SYNKA, Kρεαταγορά Αντωνάκης) που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συνδικάτου, αλλά κυρίως ευχαριστούμε τους απλούς ανθρώπους που από το υστέρημα τους συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια δείχνοντας στην πράξη την δύναμη της αλληλεγγύης. Σε αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα.

Μέσα σε γιορτινό κλίμα οι συνάδελφοι οικοδόμοι που παρευρέθηκαν στα γραφεία του Συνδικάτου  συζήτησαν με τα μέλη της Διοίκησης την ανάγκη αγωνιστικής στάσης και δράσης απέναντι στα προβλήματα που φουντώνουν με την έξαρση της ακρίβειας , του πληθωρισμού, της εργοδοτικής παραβατικότητας και άλλα.

Με το πέρας της πρωτοβουλίας ανταλλάχθηκαν ευχές για καλές γιορτές και το ραντεβού ανανεώθηκε στους αγώνες  του Συνδικάτου μετά από αυτές.    

Καλούμε τους συναδέλφους να απευθύνονται στο Συνδικάτο για προβλήματα που αφορούν όλες τις πτυχές της ζωής τους. Τη δουλειά, την υγεία, την μόρφωση των παιδιών τους, την απειλή για πλειστηριασμό του σπιτιού τους, για διακοπή ρεύματος, νερού κλπ. Είναι μονόδρομος για μας η συσπείρωση στο συνδικάτο για να βάλουμε φρένο στις πολιτικές τσακίζουν τις ζωές μας, για να δυναμώσει ο αγώνας για την υπεράσπιση της ζωής και των δικαιωμάτων μας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί