Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: 29χρονος σκότωσε τη μητέρα του

Με ένα κουζινομάχαιρο

Μία 60χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή σε διαμέρισμα πολυκατοικίας της οδού Παπαδιαμάντη στη Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο 29χρονος γιος της άτυχης γυναίκας συνελήφθη και κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Όπως αναφέρει το thestival, ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος σκότωσε τη μητέρα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο καθ’ ομολογίαν δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε σχετική φαρμακευτική αγωγή.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 17:00 και έπειτα από κλήσεις περίοικων, η Αστυνομία έφτασε στο διαμέρισμα και εντόπισε νεκρή την άτυχη γυναίκα.

Με κουζινομάχαιρο σκότωσε τη μητέρα του

Με ένα κουζινομάχαιρο κατάφερε τις φονικές μαχαιριές σκοτώνοντας την ίδια τη μητέρα του ο 29χρονος στην Καλαμαριά

Όπως αναφέρει το voria.gr το φονικό μαχαίρι βρέθηκε γεμάτο αίματα, μετά τη δολοφονία της άτυχης 60χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ίδιο της το σπίτι στην οδό Παπαδιαμάντη 1.

Στον τόπο του εγκλήματος, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε μία κοντομάνικη μπλούζα μέσα στα αίματα.

Οι αστυνομικοί της Σήμανσης που έσπευσαν στο διαμέρισμα όπου το απόγευμα της Τετάρτης εκτυλίχθηκε το αποτρόπαιο έγκλημα εντόπισαν αμέσως το κουζινομάχαιρο, το οποίο άρπαξε ο 29χρονος από τον πάγκο της κουζίνας και κατάφερε τις μαχαιριές στο σώμα της μητέρας του.

Οι γείτονες σύμφωνα με μαρτυρίες άκουσαν φωνές και φασαρία στο διαμέρισμα του 5ου ορόφου, ωστόσο δεν φαντάστηκαν ότι εκείνη την ώρα εκτυλίσσονταν ένα φονικό δίπλα τους.

Ο 29χρονος που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά θέματα ζούσε όπως λένε οι γείτονες σε κοντινή απόσταση με τη μητέρα του, την οποία επισκεπτόταν τακτικά.

Δείτε τα βίντεο με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί