Στο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ στο Ηράκλειο ο Ν. Ηγουμενίδης

Στο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο υπέρ του Αθλητικού Σωματείου Κινητικά Αναπήρων Ηρακλείου Α.Σ.Κ.Α.  έδωσε το παρών ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίκος Ηγουμενίδης. Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση ο βουλευτής παρευρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο ‘’ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ’’ στη Νέα Αλικαρνασσό, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού για το Αθλητικό Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Ηρακλείου Α.Σ.Κ.Α.

Πρόκειται για μια σημαντική και πολύ επιτυχημένη πρωτοβουλία μιας σειράς ομάδων καλαθοσφαίρισης της Κρήτης και συγκεκριμένα των Σωματείων του Παραρτήματος Κρήτης της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαίρισης Ηρακλείου, της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης, του  Σωματείου Εργαζομένων ΠΑ.Γ.Ν.Η. και του Σωματείου Εργαζομένων ‘’ Βενιζελείου’’Ν.Η.

Ο Νίκος Ηγουμενίδης συνεχάρη όλους τους διοργανωτές για την πρωτοβουλία και για τον ιερό σκοπό της διοργάνωσης, ενώ είχε τη χαρά να παρακολουθήσει τους αγώνες και να συνομιλήσει με τους αθλητές, τις αθλήτριες και όλους τους συμμετέχοντες που συνέβαλαν σε ένα τόσο σημαντικό σκοπό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί