“Χριστουγεννιάτικο Κάστρο” Δήμου Ηρακλείου – Το πρόγραμμα της Τετάρτης και της Πέμπτης

«Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» Δήμου Ηρακλείου – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Τετάρτης 21 και της Πέμπτης 22 Δεκεμβρίου

Με πληθώρα επιλογών για μικρούς και μεγάλους συνεχίζονται οι εκδηλώσεις  στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» στην Πλατεία Ελευθερίας, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη, 21 και 22 Δεκεμβρίου αντίστοιχα.    

Το πρόγραμμα: 

ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

UP RADIO, 92,9 / ΘΕΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 103.1

UP RADIO, 92, 9: “Ένα Δέντρο Γεμάτο Τρόφιμα”: φιλανθρωπική εκδήλωση για τη συλλογή τροφίμων, με ζωντανή μετάδοση στον Up 92, 9 από το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο!

ΣΚΗΝΗ  

11.30: Αγγελικές φωνές από τη χορωδία του Σχολείου Ευρωπαϊκής Εκπαίδευσης Ηρακλείου (Σ.Ε.Ε.Η.). Μαζί τους και μια χορευτική ομάδα από το Σ.Ε.Ε.Η.!

17.30: «Ο Άι Βασίλης πάλι θα ‘ρθει!», χορογραφίες με τα όμορφα παιδιά της DANCELAND ACADEMY!

18.30-19.00 “Χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο γιορτινό Kάστρο” και έρχονται κοντά μας τα μικρά αγγελούδια των Α’ και Β’ τάξεων Δημοτικού του Εκπαιδευτηρίου “ΤΟ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΝ”! 

20.00-21.30:  «Memories», γνωστές μελωδίες από τον κόσμο των μιούζικαλ και του κινηματογράφου, με την υπέροχη ερμηνεία των GRECANTO! Γ. Κιαγιαδάκης: πιάνο, Μαριέλλα Βιτώρου: φωνή, Mιχάλης Βόλακας: φωνή, Mιχάλης Aυλωνίτης: μπάσο, Giann- Andrea Garancini: κρουστά!

ΠΛΑΤΕΙΑ/Λ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

19.30: «Μικροί και μεγάλοι τραγουδούν για τα Χριστούγεννα», με τη μελωδική, αγαπημένη ομάδα «Χρυσαλίδα» και τη Μανιάνα Μιγάδη! Θα τριγυρίζουν στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο και στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης κι όλοι θα τραγουδάμε μαζί τους!

«ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ»: 

18.00-20.00: ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ & ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ/ ΙΕΚ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ: Καλαθάκης Ιωάννης, pastry chef, με καραμελωμένα μήλα!!!

«ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» 

17.30: «Χριστουγεννιάτικες κάρτες», εικαστική δράση από το Κ.Δ.Α.Π. ΘΕΡΙΣΟΥ-ΜΑΣΤΑΜΠΑ/Δήμου Ηρακλείου!

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ»

17.00-19.00: Οι σπουδάστριες του τομέα Παιδαγωγικών/Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων του Ι.Ι.Ε.Κ. MORFI/ΚΕΠΑΝΣΗ με την εκπαιδεύτριά τους νηπιαγωγό Τζένη Ψαλτάκη, με σύνθημα «το φως των Χριστουγέννων δίνει χαμόγελα στα παιδιά», σας υποδέχονται στο Εργαστήρι Συναισθημάτων με θέμα «Ψάχνοντας το φως των Χριστουγέννων»!

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

UP RADIO, 92,9 / ΘΕΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 103.1

UP RADIO, 92, 9: “Ένα Δέντρο Γεμάτο Τρόφιμα”: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ για την συλλογή τροφίμων, με ζωντανή μετάδοση στον Up 92, 9 από το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο!

ΣΚΗΝΗ

17.00-18.00: «Το Καράτε του Άι Βασίλη»: επίδειξη από την «Κρητική Ακαδημία Τουρλάκης» και τον UP 92,2!

18.30-19.30: «ΚΑΛΑΝΤΑΡΙΣΜΑΤΑ-ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ»! Τριγυρίζουν στην πόλη και φτάνουν στο Χριστουγεννιάτικο Κάστρο ομάδες παιδιών από σχολεία της πόλης μας, με τις δασκάλες τους και τα μέλη της μουσικοπαιδαγωγικής ομάδας «Τζαμ Τζαμ» του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος».

20.30-21.30: Αγαπημένα έντεχνα ακούσματα! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ Full Band / ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΤΕΝΤΑ/ΠΛΑΤΕΙΑ 17.00: Pet Food: ένα δώρο αγάπης για τα ζωάκια μας!!! Τα Χριστούγεννα είναι για όλους!

18.00: «Άπαιχτα» παιχνίδια με τους Προσκόπους Ανατολικής Κρήτης! Να μη λείψει κανείς! Είναι άπαιχτοι!

«ΠΟΛΥΧΡΩΜΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ»: 

11:30: «Χριστούγεννα και ομορφιά»: συμβουλές περιποίησης και καλλωπισμός από τον τομέα ομορφιάς του Ι.Ι.Ε.Κ MORFI/ ΚΕΠΑΝΣΗ.

18.00-20.00:ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ & ΣΧΟΛΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ/ ΙΕΚ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ: Giorgio Mangagnello, pizza chef, με fritelle! Απίστευτοι ιταλικοί λουκουμάδες!!!

«ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ» 

18.00: Αφήγηση του παραμυθιού «Ο Μάγος Πίνω», από μέλη του Κ.Ο.Π.Α. ΚΡΗΤΗΣ. Η ενημέρωση για το αλκοόλ ας ξεκινάει από τα παιδιά μας!

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ»

Γράμματα και ζωγραφιές στον Άι Βασίλη, «Μια ιστορία κάθε μέρα»!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί