Δεν διέψευσε τις παρακολουθήσεις Χατζηδάκη, Φλώρου, Κύρτσου και Τέλλογλου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ζήτησε από τον Γ. Οικονόμου να διαβεβαιώσει την Βουλή ότι δεν παρακολουθήθηκαν από την ΕΥΠ ο Α/ΓΕΕΘΑ, ο υπουργός Εργασίας, ο ευρωβουλευτής και ο δημοσιογράφος. «Πείτε κ.Ραγκούση λέτε ψέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γ. Ραγκούσης

Δεν διέψευσε τις παρακολουθήσεις Χατζηδάκη, Φλώρου, Κύρτσου και Τέλλογλου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Στην δικαιοσύνη παρέπεμψε – για μία ακόμη φορά- ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, όταν ρωτήθηκε ευθέως στην Βουλή αν η κυβέρνηση παρακολουθούσε τον Κωστή Χατζηδάκη, τον Γιώργο Κύρτσο, τον Τάσο Τέλλογλου αλλά και τον Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο. Αρνήθηκε δηλαδή ουσιαστικά να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

Αφορμή αποτέλεσε η αντιπαράθεση που είχε με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση. Ο τελευταίος δήλωσε ότι «αναλαμβάνω προσωπικά την ευθύνη» για το ερώτημα και ζήτησε από τον Γιάννη Οικονόμου να διαβεβαιώσει την Βουλή ότι δεν παρακολουθήθηκαν από την ΕΥΠ ο Α/ΓΕΕΘΑ, ο υπουργός Εργασίας ο ευρωβουλευτής και ο δημοσιογράφος. «Πείτε κ.Ραγκούση λέτε ψέματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαντώντας ο Γιάννης Οικονόμου ανέφερε ότι «υπάρχει ανοιχτή εισαγγελική έρευνα» τονίζοντας ότι η κυβέρνηση από εκεί αναμένει τις απαντήσεις συνολικά για το ζήτημα των υποκλοπών. Σημειώνοντας ότι αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να λειτουργεί η πολιτεία όταν σέβεται την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η παρέμβαση του Γ. Ραγκούση

Κύριε Υπουργέ, πάρα πολύ απλά και πάρα πολύ συγκεκριμένα. 

Πέρα από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΔΑΕ, πέρα από την επιβεβαίωση της ΑΔΑΕ από εσάς ως Κυβέρνηση τόσο για την περίπτωση του κ. Ανδρουλάκη όσο και για την περίπτωση του κ. Κουκάκη, είναι απολύτως σαφές και αναλαμβάνω εγώ, λοιπόν, τώρα προσωπικά την ευθύνη και σας λέω και καταγγέλλω ότι ναι, εσείς ως Κυβέρνηση παρακολουθούσατε και τον κ. Τέλλογλου και τον κ. Κύρτσο και τον κ. Χατζηδάκη με τον κωδικό 5046C. 

Διαψεύστε με τώρα. 

Πείτε: Κύριε Ραγκούση, είσαστε ψεύτης, είσαστε συκοφάντης. 

Ποτέ η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών δεν παρακολούθησε τον κ. Χατζηδάκη, δεν του απέδωσε ποτέ τον κωδικό 5046C. 

Είσαι ψεύτης, κύριε Ραγκούση, δεν παρακολούθησε η ΕΥΠ τον Τέλλογλου και τον Κύρτσο. 

Επίσης -και τελειώνω, κύριε Πρόεδρε- προσθέτω και κάτι ακόμη. 

Εγώ προσωπικά αναλαμβάνω την ευθύνη και σας λέω ότι παρακολουθούσατε και τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, τον κ. Φλώρο. 

Διαψεύστε με, πείτε ότι είμαι ψεύτης, μην καταφύγετε σε μηνύσεις και τέτοια. 

Καμία μήνυση, καμία αγωγή. 

Αν θέλετε, κάντε. 

Πείτε ότι είμαι ψεύτης και ότι αυτά που λέω δεν ισχύουν. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί