Κρήτη: Θρήνος για την 30χρονη Ζέφη που έφυγε με τόσο τραγικό τρόπο ενώ διασκέδαζε (φωτο)

Στηγ θλίψη έχει βυθιστεί το Ρέθυμνο έπειτα από την είδηση του τραγικού θανάτου της 30χρονης Ζέφης, που άφησε την τελευταία της πνοή ενώ έτρωγε με φίλους της, με την πρώτη εκτίμηση να κάνει λόγο για ανακοπή καρδιάς εξαιτίας απόφραξης των αεραγωγών.



Δείτε: Κρήτη: Απίστευτη τραγωδία για 30χρονη – Πνίγηκε ενώ διασκέδαζε και έτρωγε με την παρέα της

Η άτυχη 30χρονη, ήταν για χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο με συγγενείς και φίλους να αδυνατούν να πιστέψουν πως «χάθηκε» με τέτοιο τρόπο.

Η κηδεία της άτυχης γυναίκας θα τελεστεί το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ρεθύμνου.

Ήδη στα social media συνεργάτες της την αποχαιρετούν με θερμά λόγια χωρίς να μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε τόσο άδικα.

«Μαύρη μέρα σήμερα για το Ρέθυμνο και για την Ειδική Αγωγή! Η Ζέφη μας, η γλυκύτατη μας εργοθεραπεύτρια, χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο και μετά από σπουδές και μεταπτυχιακά, αναπληρώτρια σε άλλα μέρη, φέτος τα έφερε η μοίρα να επιστρέψει στο σχολείο μας και στα αγαπημένα της παιδιά… κι όμως η μοίρα τα φέρνει όπως αποφασίζει εκείνη… Άδικα έφυγε χτες τη νύχτα μετά από πνιγμό με φαγητό και μπροστά σε φίλους! Μας λυπεί ιδιαίτερα και μας αφήνει μια αίσθηση αδικίας ο αναπάντεχος χαμός της! Ας είναι ελαφρύ το χώμα Ζέφη μας και κουράγιο στην οικογένεια!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί